Κατέβασε ρολά το Δημαρχείο Reviewed by Momizat on .   Κλειστές παρέμειναν σήμερα το πρωί, οι πόρτες του Δημαρχείου, λόγω της κατάληψης που πραγματοποίησαν οι Δημοτικοί Υπάλληλοι του δήμου Τρικκαίων, στο πλαί   Κλειστές παρέμειναν σήμερα το πρωί, οι πόρτες του Δημαρχείου, λόγω της κατάληψης που πραγματοποίησαν οι Δημοτικοί Υπάλληλοι του δήμου Τρικκαίων, στο πλαί Rating: 0

Κατέβασε ρολά το Δημαρχείο

Κατέβασε ρολά το Δημαρχείο

 

Κλειστές παρέμειναν σήμερα το πρωί, οι πόρτες του Δημαρχείου, λόγω της κατάληψης που πραγματοποίησαν οι Δημοτικοί Υπάλληλοι του δήμου Τρικκαίων, στο πλαίσιο της απόφασης της ΠΟΕ – ΟΤΑ ενάντια στην αξιολόγηση και στη διαθεσιμότητα.

Από το πρωί, οι υπάλληλοι του Δήμου ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το χώρο του Δημαρχείου, εκφράζοντας την αντίθεση τους στα σχέδια της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Την πρόθεση των υπαλλήλων να συνεχίσουν να αντιστέκονται στα σχέδια του Υπουργείου, τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων, κ. Κλούφης, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά της Κυβέρνησης για τα όσα προωθούνται, υπογραμμίζοντας ότι γίνεται προσπάθεια συκοφάντησης του κλάδου.

 

IMG014IMG013IMG012

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή