Κατέθεσε το ψηφοδέλτιο ο Δημήτρης Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Μόλις τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές, η νίκη της «Επανεκκίνησης» σφραγίζεται από το ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 5 Μαΐου 2019 στο Πρωτοδ Μόλις τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές, η νίκη της «Επανεκκίνησης» σφραγίζεται από το ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 5 Μαΐου 2019 στο Πρωτοδ Rating: 0

Κατέθεσε το ψηφοδέλτιο ο Δημήτρης Παπαστεργίου

Κατέθεσε το ψηφοδέλτιο ο  Δημήτρης Παπαστεργίου

Μόλις τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές, η νίκη της «Επανεκκίνησης» σφραγίζεται από το ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 5 Μαΐου 2019 στο Πρωτοδικείο Τρικάλων.Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ . Δημήτρης Παπαστεργίου μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο Τύπου του συνδυασμού«Επανεκκίνηση» και τ. πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Μπάρδα και τον νομικό σύμβουλο κ. Νίκο Νικολάου.

Το ψηφοδέλτιο- είναι υπερπλήρες,- συμμετέχουν σε αυτό 264 συνδημότες/ισσες (69 στο Δημοτικό Συμβούλιο και 195 στις κοινότητες),- καλύφθηκαν όλες οι απαιτούμενες θέσεις για το Δημοτικό Συμβούλιο,- αν υπήρχε διαφορετική νομοθετική πρόβλεψη, θα μετείχαν περισσότεροι/ες υποψήφιοι/ες.Υπερκαλύφθηκε πλήρως και το ποσοστό 40% για τη συμμετοχή των γυναικών ,αναδεικνύοντας και αυτή τη φορά τη μέγιστη σημασία που δίνει η «Επανεκκίνηση»στη συμμετοχή γυναικών στα κοινά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή