Κατέρρευσε πανύψηλος πλάτανος στην Πορταριά – Τραυματίστηκε νεαρή γυναίκα, σοβαρές ζημιές Reviewed by Momizat on . Δεν έχουν ακόμη συνέλθει από τις στιγμές τρόμου που έζησαν πριν από λίγα 24ωρα, όταν η περιοχή σείστηκε από την ισχυρή έκρηξη σε ταβέρνα, μετά από διαρροή προπα Δεν έχουν ακόμη συνέλθει από τις στιγμές τρόμου που έζησαν πριν από λίγα 24ωρα, όταν η περιοχή σείστηκε από την ισχυρή έκρηξη σε ταβέρνα, μετά από διαρροή προπα Rating: 0

Κατέρρευσε πανύψηλος πλάτανος στην Πορταριά – Τραυματίστηκε νεαρή γυναίκα, σοβαρές ζημιές

Κατέρρευσε πανύψηλος πλάτανος στην Πορταριά – Τραυματίστηκε νεαρή γυναίκα, σοβαρές ζημιές
Δεν έχουν ακόμη συνέλθει από τις στιγμές τρόμου που έζησαν πριν από λίγα 24ωρα, όταν η περιοχή σείστηκε από την ισχυρή έκρηξη σε ταβέρνα, μετά από διαρροή προπανίου, και πριν από λίγη ώρα οι κάτοικοι στην Πορταριά έζησαν ακόμη ένα δυνατό σοκ. Μεγάλος πλάτανος κατέρρευσε στις 7.30 το απογευμα σήμερα και καταπλάκωσε περίπτερο στο σημείο, καθώς και σταθμευμένα οχηματα.
  Μια νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε από την πτώση αιωνόβιου πλάτανου στο κέντρο της Πορταριάς. Το πανύψηλο δέντρο κατέρρευσε μπροστά σε περίπτερο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γυναίκας που ήταν μέσα σ’ αυτό, ενώ καταπλάκωσε δίκυκλα και προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες..

 

volospelionmagnesia.blogspot.g

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή