Κατήργησαν τον ΕΟΠΥΥ, αλλά σκέφτονται την υγεία μας μέσω ελέγχων για το τσιγάρο Reviewed by Momizat on . Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ενημερώνει ότι σε εφαρμογή του ισχύοντος αντικαπνιστικού Νόμου εντατικοπ Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ενημερώνει ότι σε εφαρμογή του ισχύοντος αντικαπνιστικού Νόμου εντατικοπ Rating: 0

Κατήργησαν τον ΕΟΠΥΥ, αλλά σκέφτονται την υγεία μας μέσω ελέγχων για το τσιγάρο

Κατήργησαν τον ΕΟΠΥΥ, αλλά σκέφτονται την υγεία μας μέσω ελέγχων για το τσιγάρο

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ενημερώνει ότι σε εφαρμογή του ισχύοντος αντικαπνιστικού Νόμου εντατικοποιούνται οι έλεγχοι σε όλους τους δημόσιους χώρους και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όσον αφορά στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στη σήμανση του χώρου με τα απαγορευτικά σήματα του καπνίσματος τόσο στην είσοδο, όσο και εντός του καταστήματος (1 σήμα ανά 15 τ.μ.), στη μη ύπαρξη σταχτοδοχείων, στην ύπαρξη θεωρημένου βιβλίου αναφοράς για την καταγραφή του ελέγχου και των αποτελεσμάτων αυτού.

Συστήνονται μικτά κλιμάκια ελέγχου εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας αποτελούμενα από δύο επόπτες Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Τρικάλων και έναν αστυνομικό του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος που θα ορίζεται από την υπηρεσία του.

Έργο των ανωτέρω κλιμακίων είναι η διενέργεια ελέγχων σε όλους τους δημόσιους χώρους και σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός των διοικητικών ορίων της Π.Ε. Τρικάλων.
(Από την ΠΕ Τρικάλων)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή