Καταγγέλλει η ΔΟΕ τους περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης Reviewed by Momizat on . Έντονη είναι η αντίδραση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στη διαδικασία εξ ‘ αποστάσεως επιμόρφωσης διευθυντών σχολικών μονάδων για την αξιολόγηση. Συγκεκρ Έντονη είναι η αντίδραση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στη διαδικασία εξ ‘ αποστάσεως επιμόρφωσης διευθυντών σχολικών μονάδων για την αξιολόγηση. Συγκεκρ Rating: 0

Καταγγέλλει η ΔΟΕ τους περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης

Καταγγέλλει η ΔΟΕ τους περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης

Έντονη είναι η αντίδραση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στη διαδικασία εξ ‘ αποστάσεως επιμόρφωσης διευθυντών σχολικών μονάδων για την αξιολόγηση.

Συγκεκριμένα, με χθεσινή της απόφαση, η Ολομέλεια της 83ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ «καταγγέλλει όλους τους Περιφερειακούς Διευθυντές για την απαράδεκτη, αντισυναδελφική στάση τους, τη σαφέστατη πρόθεσή τους να καταστρατηγήσουν τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών και την επιλογή τους να γίνουν ένας από τους βασικούς μηχανισμούς επιβολής της προωθούμενης αξιολόγησης.

Καλεί τους εκπαιδευτικούς να αγνοήσουν τις εντολές τους.

Να μην πάρουν μέρος σε καμία «επιμορφωτική» δράση εκτός διδακτικού έτους, να μην παρουσιαστούν στα σεμινάρια της προωθούμενης αξιολόγησης και να αρνηθούν να υλοποιήσουν την εξ’ αποστάσεως επιμόρφωση για την αξιολόγηση».

* Στη φωτό, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Βάσω Ζιάκα – Λουκανίκα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή