Καταγγελία Βαγγέλη Φρύδα Reviewed by Momizat on . Χθες στο γήπεδο της Κατσιμηδου και στον αγώνα Αίολος-Ικαροι ο κος Σιαφαρίκας εφευρίσκοντας γελοίες και ανυπόστατες προφάσεις συνεννοήθηκε με τους συνεργάτες του Χθες στο γήπεδο της Κατσιμηδου και στον αγώνα Αίολος-Ικαροι ο κος Σιαφαρίκας εφευρίσκοντας γελοίες και ανυπόστατες προφάσεις συνεννοήθηκε με τους συνεργάτες του Rating: 0

Καταγγελία Βαγγέλη Φρύδα

Καταγγελία Βαγγέλη Φρύδα

Χθες στο γήπεδο της Κατσιμηδου και στον αγώνα Αίολος-Ικαροι ο κος Σιαφαρίκας εφευρίσκοντας γελοίες και ανυπόστατες προφάσεις συνεννοήθηκε με τους συνεργάτες του στην διοίκηση της ομάδας τού Αιόλου να μου απαγορεύσουν ετσιθελικά την είσοδο όπως μου ανακοίνωσε και ο ίδιος.

Θέλησαν να μου απαγορεύσουν να παρακολουθήσω έναν επίσημο αγώνα μπάσκετ στον οποίο μάλιστα στην αντίπαλη ομάδα τού Αιόλου έπαιζε ο γιος μου.

Η μοναδική νόμιμη αντίδραση που μπορούσα να έχω ήταν να καλέσω την αστυνομία. Ευτυχώς ζούμε σε χώρα που οι νόμοι έχουν ισχύ και η αστυνομία ήρθε. Στην θέα τού περιπολικού παραμέρισαν από την πόρτα και μπήκα στο γήπεδο.

Θλίβομαι ειλικρινά να υπάρχουν συμπεριφορές οπως αυτες που εξευτελίζουν κάθε έννοια αθλητικού και κοινωνικού ιδεώδους.

Η κοινωνία των Τρικάλων έχει πιστεύω τα αντισώματα να απομονώσει τέτοιες συμπεριφορές δίνοντας στους εκφραστές τους την θέση που τους αξίζει στο χρονοντούλαπο και τη χλεύη της.

Bαγγέλης Φρύδας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή