Καταγγελία για τον Χρ. Λάππα, από υπάλληλο του Δήμου Reviewed by Momizat on . Σοβαρότατο ζήτημα για τον Δήμαρχο Τρικκαίων εγείρει επιστολή υπαλλήλου στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων. Η επώνυμη επιστολή ουσιαστικά αναφέρει ότι ο ί Σοβαρότατο ζήτημα για τον Δήμαρχο Τρικκαίων εγείρει επιστολή υπαλλήλου στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων. Η επώνυμη επιστολή ουσιαστικά αναφέρει ότι ο ί Rating: 0

Καταγγελία για τον Χρ. Λάππα, από υπάλληλο του Δήμου

Καταγγελία για τον Χρ. Λάππα, από υπάλληλο του Δήμου

Σοβαρότατο ζήτημα για τον Δήμαρχο Τρικκαίων εγείρει επιστολή υπαλλήλου στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων. Η επώνυμη επιστολή ουσιαστικά αναφέρει ότι ο ίδιος ο κ. Λάππας δεν έδειξε ενδιαφέρον για την ασφάλεια στο λούνα παρκ στον μύλο Ματσόπουλου. Επίσης, ότι η εν λόγω υπάλληλος, δεν υπέγραψε σχετική αδειοδότηση, καθώς δεν υπήρχε ασφάλεια για τους επισκέπτες. Κατόπιν αυτών, ο κ. Λάππας – αναφέρει η επιστολή – καθαίρεσε την υπάλληλο από τη θέση προϊσταμένου, ενώ, όπως επίσης αναφέρει, την απείλησε ότι από τη Δευτέρα (μετά τις εκλογές) «θα την κανονίσει».
Επειδή το θέμα είναι σοβαρότατο, για την αξιοπιστία του Δημάρχου και τις αποφάσεις του, η εκ μέρους απάντηση θα έθετε το ζήτημα σε άλλη βάση.

Ακολουθεί η επιστολή:

 

Ονομάζομαι Παπαευθυμίου Αναστασία. Είμαι Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. υπάλληλος στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων. Παραμονές Χριστουγέννων κλήθηκα ως  μέλος επιτροπής να υπογράψω για την άδεια λειτουργίας του Λούνα Παρκ στο Μύλου  Ματσόπουλου. Δεν υπέγραψα διότι δεν υπήρχε κανένα μέτρο προστασίας, καμία πιστοποίηση καταλληλότητας των μηχανημάτων, καμία  πιστοποίηση στατικής επάρκειας των κατασκευών κ.λπ. (όλα είναι γραμμένα στα πρακτικά). Σε συνάντησή μου με τον κ. Δήμαρχο, επέμενε ότι τα προστατευτικά μέτρα παίρνονται «χάριν γούστου», σε όλη την Ελλάδα έτσι γίνεται, παρακωλύω το έργο του Δήμου και άλλα σε έντονο ύφος. Οταν τόνισα ότι εγώ με τέτοιες συνθήκες δεν υπογράφω, γιατί έχω τριάντα χρόνια μηχανικός και δε θα κλείσω το σπίτι μου αν γίνει κάποιο ατύχημα, απείλησε ο κ. Δήμαρχος ότι θα με κανονίσει. Όπως και έγινε. Με απόφασή του, (και όχι με απόφαση υπηρεσιακού συμβουλίου) με καθαίρεσε από τη θέση του προϊσταμένου.

Στη σημερινή του προεκλογική επίσκεψη στο χώρο εργασίας μου, όταν του ανέφερα αν επιμένει ακόμα …για «το χάριν  γούστου»…. για τα μέτρα προστασίας, απάντησε ποια εννοείτε τα «καγκελάκια»….και τώρα μου το λέτε κ.λπ.  και με εντονότατο ύφος ξανααπείλησε ότι από Δευτέρα θα ασχοληθεί μαζί μου και θα με κανονίσει.

Πιστεύω ότι ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα, και ότι έχουμε ένα Δήμαρχο με δημοκρατικές αντιλήψεις. Αυτές οι ταχτικές του κ. Δημάρχου παραπέμπουν σε άλλες εποχές…

Τα συμπεράσματα δικά σας

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή