"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Καταγγελία εργαζομένων ΟΑΕΔ: “Ο διοικητής μετακινείται σε Τρίκαλα-Λάρισα με τα λεφτά του ΟΑΕΔ για προεκλογικές εκστρατείες της Ν.Δ.”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο διοικητής του ΟΑΕΔ με αμειβόμενη μετακίνηση από τους πόρους του ΟΑΕΔ από χρήματα των ανέργων και με ‘’προκάλυψη’’ την επίσκεψη του στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ σε Τρίκαλα και Λάρισα επισκέπτεται μαζί με το κλιμάκιο Μητσοτάκη τα Τρίκαλα την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Ο διοικητής του ΟΑΕΔ πονηρά αλλά με περισσό θράσος μετά τις αποκαλύψεις της ομοσπονδίας μας, αλλάζει τις αποφάσεις μετακίνησης του για να καλύψει και να δικαιολογήσει το γεγονός ότι συνεχίζει να καλύπτει τα έξοδα των μετακινήσεων του στα προεκλογικά κλιμάκια της ΝΔ ανά την Ελλάδα από τους πόρους του οργανισμού, από τα λεφτά των ανέργων. Ενώ στις προηγούμενες μετακινήσεις οι λόγοι μετακίνησης ήταν η συμμετοχή του στα κυβερνητικά κλιμάκια και η επίσκεψη στις υπηρεσίες του οργανισμού, στην τελευταία του μετακίνηση που αφορά και την Θεσσαλία ο λόγος μετακίνησης είναι αποκλειστικά η επίσκεψη στις υπηρεσίες.

Είναι δικαίωμά του διοικητή να συμμετέχει όπως αυτός επιθυμεί στην προεκλογική εκστρατεία οποιασδήποτε παράταξης, είναι δικαίωμα του να συμμετέχει και σε κομματικές εκδηλώσεις όπως στην χτεσινή εκδήλωση της ΝΟΔΕ Τρικάλων,αλλά με δικά του χρήματα, όχι με λεφτά των ανέργων.

Είναι δικαίωμά του αλλά και υποχρέωσή του να επισκέπτεται τις υπηρεσίες μας απαράδεκτο είναι όμως, μη αποδεκτό και πάνω απ’ όλα υποτιμητικό για τους ίδιους τους συναδέλφους να χρησιμοποιεί αυτές τις επισκέψεις (κάνοντας μάλιστα και προσχηματικές συζητήσεις με υπαλλήλους μέσα στις υπηρεσίες) για να πετυχαίνει την εκταμίευση των μετακινήσεων του.

Ρωτάμε λοιπόν με αφορμή αυτές τις επισκέψεις στα Τρίκαλα και στην Λάρισα εάν έχει προηγηθεί κάποια ομάδα εργασίας η οποία θα προετοίμαζε το έδαφος για να απαντηθούν ανοιχτά ερωτήματα που αφορούν τα τοπικά ΚΠΑ, όπως για παράδειγμα το θέμα της μετεγκατάστασης που αφορά τα ΚΠΑ2 Τρικάλων και Καλαμπάκας. Παράλληλα απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι εφόσον επισκέπτεται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες το ΚΠΑ Τρικάλων γιατί δεν επισκέπτεται την διπλανή υπηρεσία της Καρδίτσας την οποία έως σήμερα δεν έχει επισκεφθεί ποτέ, μια υπηρεσία με έντονα προβλήματα υποστελέχωσης.

Ας μην γελιόμαστε, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να πετύχει κάποιος να καλύψει τα έξοδά του όταν συμμετέχει σε μια προεκλογική εκστρατεία, ο καλύτερος και αξιοπρεπέστερος είναι να τα καλύψει από τον μισθό του.

Αν ο μισθός του διοικητή μας δεν του φτάνει για προεκλογικές περιοδείες μπορεί απλά να τον αυξήσει όπως το έχει κάνει ήδη μια φορά.
Το τελευταίο όμως που θα έπρεπε να σκεφτεί ένας διοικητής του ΟΑΕΔ είναι η εκμετάλλευση χρημάτων που ανήκουν στους ανέργους και μόνο στους ανέργους.
Θα μείνει αλησμόνητος……………. του ευχόμαστε κουπόνια (pass) για τις μελλοντικές του μετακινήσεις.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Μπαζιάνας Γεώργιος Μακρή Κλεονίκη

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτά ειναι!Μου θύμισε όλη αυτή η καταγγελία καλό, πατροπαράδοτο,ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ την χρυσή εποχή τότε που όλοι έτρωγαν με 10 μασέλες κ λεηλάτουσαν την χώρα.Ετσι κ τώρα με τη κυβέρνηση τις ΝΔ υπάρχουν στιγμές που εβωδιάζει το παρελθόν, τέτοια περιστατικά σε κάνουν να νιώθεις πως Έρχεται η Ανάπτυξή βρε κουτα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης