Καταγγελία κατά του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας Reviewed by Momizat on . ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Κ.)5-12-21ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καταγγελία για τη στάση του Διοικητή του ΓΝΚγια το κατέβασμα του π ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Κ.)5-12-21ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Καταγγελία για τη στάση του Διοικητή του ΓΝΚγια το κατέβασμα του π Rating: 0

Καταγγελία κατά του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Καταγγελία κατά του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Κ.)5-12-21ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταγγελία για τη στάση του Διοικητή του ΓΝΚγια το κατέβασμα του πανό με τα αιτήματα των φορέων

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Το γιγαντοπανό των σωματείων και των φορέων, που αναρτήθηκε από την ΕΙΝΚΥΝΚ στο κτήριο διοίκησης του νοσοκομείου Καρδίτσας το πρωί του Σαββάτου, κατέβηκε με εντολή του Διοικητή του Γ.Ν.Κ. την ίδια μέρα και μέσα σε λίγες ώρες.

Τα αιτήματα που αναγράφονται στο πανό είναι:

Ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας με προσλήψεις

Αύξηση δρομολογίων στα μέσα μεταφοράς

Επίταξη των ιδιωτικών κλινικών

Πρόσληψη εκπαιδευτικών

– 15 μαθητές ανά τμήμα

Παλεύουμε μέσα από τα σωματεία μας

– Μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς

Ποιον ενοχλούν αυτά τα αιτήματα?Πώς γίνεται όταν θέλουμε να λυθεί ένα πρόβλημα άμεσα, να είναι επιχείρημα η απουσία του διοικητή ενώ αντίθετα ένα πανό με δίκαια αιτήματα να κατεβαίνει μέσα σε λίγες ώρες ενώ και πάλι ο διοικητής απουσιάζει?

Τελικά, αποδεικνύεται ότι Διοικητής υπάρχει στο νοσοκομείο, παρά τις φωνές καλοθελητών ότι χρειάζεται να έρθει νέος.

Το επιχείρημα αυτό αποτελεί μόνο συγκάλυψη των αρνητικών εξελίξεων στο νοσοκομείο που φέρουν ως σφραγίδα τις εγκληματικές ευθύνες από την κυβέρνηση και το υπουργείο έως την ΥΠΕ και τη διοίκηση του νοσοκομείου

. Διοικητής δεν υπάρχει για την υλοποίηση των αιτημάτων μας, αλλά μια χαρά υπάρχει διοικητής για να προωθείται το ”νέο ΕΣΥ”, να εφαρμόζονται οι αναστολές εργασίας, να μπαλώνονται οι τρύπες με το ξεζούμισμα του λιγοστού προσωπικού, να πρωτοκολλούνται τα επαναλαμβανόμενα «εντέλλεσθε» για υπερεφημέρευση και να φιμώνονται τα σωματεία που διεκδικούν!

Δεν θα μας φιμώσουν!Τα αιτήματα, που προέκυψαν από τη σύσκεψη δεκάδων σωματείων και φορέων και από το πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο για την υγεία, θα φτάσουν παντού!

Οι ανάγκες των ασθενών μας και των υγειονομικών δεν «μπαλώνονται».

Η αλήθεια και το δίκιο δεν κρύβονται.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.ΣΤΗΣ Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΑΖΟΣ ΕΚΤΟΡΑΣ

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΗΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή