Καταγγελία Παντέρα για πρόσληψη στη ΔΕΥΑ Πύλης Reviewed by Momizat on . Καταγγελία του Απ. Παντέρα δημοσιοποιήθηκε, μετά τη βεβαιότητα που εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύλης, για το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του διευθυντή στη ΔΕΥΑΠ. Η Καταγγελία του Απ. Παντέρα δημοσιοποιήθηκε, μετά τη βεβαιότητα που εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύλης, για το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του διευθυντή στη ΔΕΥΑΠ. Η Rating: 0

Καταγγελία Παντέρα για πρόσληψη στη ΔΕΥΑ Πύλης

Καταγγελία Παντέρα για πρόσληψη στη ΔΕΥΑ Πύλης

Καταγγελία του Απ. Παντέρα δημοσιοποιήθηκε, μετά τη βεβαιότητα που εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύλης, για το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του διευθυντή στη ΔΕΥΑΠ. Η καταγγελία είναι η εξής:

“Στις 1/10/2013 δημοσιεύτηκε στον τύπο προκήρυξη της ΔΕΥΑ Πύλης, για την πρόσληψη γενικού διευθυντού. Σε αυτήν αναφέρεται ρητά ότι η επιλογή ανήκει στην απόλυτη κρίση του Δ.Σ της ΔΕΥΑΠ. Σήμερα ο Δήμαρχος κ. Κουφογάζος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και αναφερόμενος στο θέμα αυτό, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε επί λέξει «Και μιλάμε για τον κ. Γκρέκο, αυτός ο ίδιος θα είναι»!!! Αν είναι δυνατόν! Ένας Δήμαρχος που δεν είναι ούτε καν μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΠ, να προεξοφλεί την απόφαση του! Πλήρη απαξίωση των μελών του Δ.Σ και ισοπέδωση των θεσμικών οργάνων του Δήμου! Ο κατήφορος δεν έχει όρια πια. Οι Δημότες μας ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους”.

Απόστολος Παντέρας

Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή