Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ) Reviewed by Momizat on . Για τη δολοφονική επίθεση κατά μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από μέλη Για τη δολοφονική επίθεση κατά μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από μέλη Rating: 0

Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ)

Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ)

Για τη δολοφονική επίθεση κατά μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από μέλη της Χρυσής Αυγής την ώρα που κολλούσαν αφίσες στο Πέραμα.
Η ανενόχλητη δράση της Χρυσής Αυγής με δολοφονικές επιθέσεις απέναντι σε αγωνιστές της αριστεράς, συνδικαλιστές, μετανάστες, απεργούς εργαζόμενους είναι συνέχεια του κλίματος της φασιστικοποίησης της δημόσιας ζωής που θέλουν να επιβάλουν το σύστημα της εξάρτησης και οι ιμπεριαλιστές της τρόικα στη χώρα μας.
Στόχος των επιθέσεων αυτών είναι ο εργαζόμενος λαός που πρέπει να φοβηθεί. Ειδικά τώρα και ενόψει των διαφαινόμενων μαζικών απεργιακών και άλλων κινητοποιήσεων ενάντια στη πολιτική των απολύσεων, του κλεισίματος νοσοκομείων και σχολείων, της παραπέρα εξαθλίωσης του λαού. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Χρυσή Αυγή προτιμά λαϊκές – εργατικές περιοχές για να δράσει και να χτυπήσει. Ως μακρύ χέρι του συστήματος εκμεταλλεύεται την μακρόχρονη απουσία ενός πραγματικού συγκροτημένου ταξικού κινήματος για να διοχετεύσει την οργή σε δρόμους ανώδυνους γι΄ αυτό.
Για να αντιμετωπίσει κανείς το «αυγό του φιδιού» ο λαός, η εργατική τάξη, η νεολαία, πρέπει να αντιπαλέψουν την κυρίαρχη πολιτική του συστήματος που γεννά, εκτρέφει, αναπτύσσει και χρησιμοποιεί τέτοια φαινόμενα. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη συγκρότηση ενός μαζικού κινήματος το οποίο θα αναδεικνύει στην πράξη τα πραγματικά υλικά, ταξικά συμφέροντα και δίκαια της εργατικής τάξης, του λαού, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, εργαζόμενων και ανέργων, τους πραγματικούς φίλους και συμμάχους του, τους πραγματικούς υπαίτιους της κατάστασής του και αντιπάλους.

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΛΑΪΚΟΙ!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή