Καταγγελία Τρικαλινού Reviewed by Momizat on . ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Η ΤΡΙΚΑΛΩΝ ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Η ΤΡΙΚΑΛΩΝ ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟ Rating: 0

Καταγγελία Τρικαλινού

Καταγγελία Τρικαλινού

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Η ΤΡΙΚΑΛΩΝ ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ?

 ΕΡΩΤΩ…., ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ,ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ & ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΡΕΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ 800 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ .

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΧΤΥ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕς ΤΗΣ??? ΠΟΥ ???? ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ & ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ?

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

[ “αλιευθέν” από το f/b συμπολίτη  ] 

John Trik

 

  

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή