Καταγγελία των παρατάξεων «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ» και «ΠΑΜΕ ΕΚΠ/ΚΩΝ» Reviewed by Momizat on . Καταγγέλλουμε τις παρατάξεις ΔΑΚΕ και ΠΕΚ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΕΛΜΕΤ, Σπήλιο Τσιγάρα, γιατί παρά τις επίμονες προσπάθειές μας να πραγματοποιηθεί ΔΣ με Καταγγέλλουμε τις παρατάξεις ΔΑΚΕ και ΠΕΚ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΕΛΜΕΤ, Σπήλιο Τσιγάρα, γιατί παρά τις επίμονες προσπάθειές μας να πραγματοποιηθεί ΔΣ με Rating: 0

Καταγγελία των παρατάξεων «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ» και «ΠΑΜΕ ΕΚΠ/ΚΩΝ»

Καταγγελία των παρατάξεων «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ» και «ΠΑΜΕ ΕΚΠ/ΚΩΝ»

Καταγγέλλουμε τις παρατάξεις ΔΑΚΕ και ΠΕΚ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΕΛΜΕΤ, Σπήλιο Τσιγάρα, γιατί παρά τις επίμονες προσπάθειές μας να πραγματοποιηθεί ΔΣ με θέμα την εφαρμογή του ΠΔ για την αναπλήρωση των ημερών καταλήψεις ο πρόεδρος κωλυσιεργούσε και δεν καλούσε έκτακτο ΔΣ με το αντίστοιχο θέμα- αντίθετα με την 8/4/2014 απόφαση της ΟΛΜΕ- ζητώντας την υπογραφή τεσσάρων μελών του ΔΣ για την έκτακτη σύγκληση του.

Στη συνέχεια κάλεσε ο ίδιος τακτικό ΔΣ, αλλά αποχώρησε από τη συνεδρίαση επικαλούμενος την απουσία μιας παράταξης, της ΠΕΚ και την απουσία των υπολοίπων μελών της ΔΑΚΕ. Βάσει όμως καταστατικού υπήρχε απαρτία, 3 μέλη της Πρωτοβουλίας και 2 του ΠΑΜΕ και ίδιος ο πρόεδρος. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης καταφέρθηκε εναντίον της ΟΛΜΕ λέγοντας «ότι παίζει προεκλογικά παιχνίδια», μη παίρνοντας θέση για την απόφαση της κυβέρνησης,  την εφαρμογή του ΠΔ και την απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας να υλοποιήσει αυτή την αντιεκπαιδευτική, τιμωρητική και εκδικητική για τους αγώνες των μαθητών απόφαση.

Οι συνάδελφοι μπορούν και πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα για  τους εκπροσώπους των συγκεκριμένων συνδικαλιστικών παρατάξεων ΔΑΚΕ και ΠΕΚ και να καταδικάσουν τις πρακτικές αυτές. Καταδεικνύεται σαφέστατα ότι συμπλέουν με την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική και δεν είναι υπερκομματικοί και ανεξάρτητοι όπως υποκριτικά διατείνονται σε όλους τους τόνους. Ο καθένας τελικά κρίνεται από τις πράξεις του.

Τα μέλη του ΔΣ

  1. Μούτος Θεόδωρος
  2. Κουτελίδα Άννα
  3. Γιώτας Χρήστος
  4. Μπέης Γιάννης
  5. Παπαζεύκου Ουρανία

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή