Καταγγελίες για ομαδικούς βιασμούς σε ίδρυμα του Βόλου Reviewed by Momizat on . Σοκ προκαλεί δημοσίευμα του Έθνους για ομαδικούς βιασμούς ανηλίκων αγοριών σε ίδρυμα του Βόλου. Η κτηνωδία φέρεται να διαπράχθηκε το Σάββατο, έναν μήνα μετά από Σοκ προκαλεί δημοσίευμα του Έθνους για ομαδικούς βιασμούς ανηλίκων αγοριών σε ίδρυμα του Βόλου. Η κτηνωδία φέρεται να διαπράχθηκε το Σάββατο, έναν μήνα μετά από Rating: 0

Καταγγελίες για ομαδικούς βιασμούς σε ίδρυμα του Βόλου

Καταγγελίες για ομαδικούς βιασμούς σε ίδρυμα του Βόλου

Σοκ προκαλεί δημοσίευμα του Έθνους για ομαδικούς βιασμούς ανηλίκων αγοριών σε ίδρυμα του Βόλου. Η κτηνωδία φέρεται να διαπράχθηκε το Σάββατο, έναν μήνα μετά από καταγγελία για επίσης ομαδικό βιασμό 14χρονου Αλβανού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ίδρυμα υπάγεται στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Υπάρχουν καταγγελίες για ελλιπή φύλαξη και συνεχείς εξαφανίσεις ανηλίκων, ενώ στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ανώνυμα πως καλούνται να επέμβουν μετά τις παραβατικές συμπεριφορές και την τέλεση κακουργηματικών πράξεων, όπως αναφέρουν.

Τα δύο θύματα, ηλικίας 15 και 16 χρόνων, καταγγέλλουν πως δέχτηκαν επίθεση από τροφίμους του ιδρύματος που τους έσυραν στις τουαλέτες και τους βίασαν. Ο φύλακας αντιλήφθηκε ότι τα παιδιά έλειπαν από τα κρεβάτια τους, τα αναζήτησε και τα βρήκε κακοποιημένα. Ο ίδιος καταγγέλλει πως δέχτηκε απειλές για τη ζωή του.

Πριν από έναν μήνα 14χρονος Αλβανός, τρόφιμος του Ιδρύματος, κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε από 16χρονο Ρομά και άλλους δύο νεαρούς ηλικίας 14 και 17 χρόνων.  Ο εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου ζήτησε τον εγκλεισμό του 16χρονου δράστη σε φυλακή, ενώ οι άλλοι δύο επέστρεψαν στο Ιδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου.

Αυτήν τη στιγμή στο ίδρυμα φιλοξενούνται 22 αγόρια, 8-18 χρόνων, που έχουν παραβατική συμπεριφορά και οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν τον εγκλεισμό τους εκεί για σωφρονισμό.

Πηγή: Έθνος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή