Καταδίκη της προκλητικής επίθεσης φασιστών Reviewed by Momizat on . Σήμερα, Τρίτη 3 Ιουνίου, στις 7μμ στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική συγκέντρωση ως απάντηση στην προκλητική επίθεση φασιστοε Σήμερα, Τρίτη 3 Ιουνίου, στις 7μμ στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική συγκέντρωση ως απάντηση στην προκλητική επίθεση φασιστοε Rating: 0

Καταδίκη της προκλητικής επίθεσης φασιστών

Καταδίκη της προκλητικής επίθεσης φασιστών

Σήμερα, Τρίτη 3 Ιουνίου, στις 7μμ στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική συγκέντρωση ως απάντηση στην προκλητική επίθεση φασιστοειδών σε εργασιακό χώρο, όπου βανδάλισαν, έβρισαν και απείλησαν κόσμο. Στη συνέχεια συνελήφθησαν 2 από τους επιτιθέμενους και βρέθηκαν πάνω τους μια μεταλλική σιδερογροθιά και μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο.

 

Είναι η τρίτη, μέσα σε ένα χρόνο, επίθεση φασιστών σε νεολαίους κι αγωνιστές του κινήματος στην Καρδίτσα. Οι δήθεν “αντισυστημικοί” που λειτουργούν ως το μακρύ χέρι της εργοδοσίας και του κεφαλαίου, ψηφίζοντας υπέρ του ξεπουλήματος της Αγροτικής Τράπεζας κι όλων των φοροαπαλλαγών στους εφοπλιστές και που επιτίθενται στο Πέραμα σε συνδικαλιστές και δολοφονούν μετανάστες και αγωνιστές του κινήματος, βρίσκονται και στα μέρη μας. Και μάλιστα, τολμούν να σηκώσουν χέρι σε αγωνιστές και νεολαίους.

 

Καθήκον μας να μην τους αφήσουμε. Καθήκον δημοκρατίας κι αξιοπρέπειας του Θεσσαλικού λαού να διαδηλώσει μαζικά κι αποφασιστικά ενάντια στη φασιστική απειλή και στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, αλλά και σε όσους υποθάλπουν, ανέχονται και καλλιεργούν το ρατσισμό σε όλες του τις μορφές, στήνοντας στρατόπεδα συγκέντρωσης, διαπομπεύοντας ασθενείς ανθρώπους, κάνοντας πογκρόμ σε μετανάστες, θαλασσοπνίγοντας γυναικόπαιδα και βασανίζοντας αντιφασίστες.

 

Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, στηρίζει και θα συμμετέχει στην αντιφασιστική συγκέντρωση, σήμερα Τρίτη 3/6, 7 μμ στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

 

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή