"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Καταδικάζουν την επίθεση στο σπίτι του Σιμορέλη ΝΔ & ΑΝΕΛ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Καταδίκασαν την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στο σπίτι του Χρήστου Σιμορέλη η Νέα Δημοκρατία και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος, για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σιμορέλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει, με τον πιο έντονο τρόπο, την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστου Σιμορέλη. Όπως σταθερά και επίμονα διακηρύσσουμε πράξεις βίας, όπως και αυτή, πλήττουν τη λειτουργία της δημοκρατίας και την εικόνα της χώρας”.

Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, έκανε δήλωση για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή Τρικάλων, Χρήστου Σιμορέλη.

“Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή Τρικάλων Χρήστου Σιμορέλη.

Ενέργειες που αποσκοπούν στον εκφοβισμό των εκλεγμένων αντιπροσώπων του ελληνικού λαού δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία και είναι απόλυτα καταδικαστέες”, τόνισε η Παπαδοπούλου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. καταδικάζω την επίθεση κατά του Σιμορέλη όπως καταδικάζω και τις μαλ.. κίες που έλεγε ο Σιμορέλης στους αγρότες πριν γίνει βουλευτης. Ξέρετε τώρα, 13η σύνταξη, σχισμένα μνημόνια κ.λ.π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης