"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

39.9 C
Trikala

Καταδικάστηκε ο τρίτος αδελφός Παλαιοκώστα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ποινή κάθειρξης 8 ετών και 3 μηνών επέβαλε χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας σε έναν από τους αδελφούς Παλαιοκώστα καθώς τα «έβαλε» με άλλο συγγενικό μέλος. Η οικογένεια Παλαιοκώστα αποτελείται από πέντε αδέρφια. Τους περιβόητους Νίκο και Βασίλη, άλλα δύο αδέρφια και μια αδερφή.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση λοιπόν κατηγορούμενος ήταν ο ένας από τα δύο αδέρφια, τους Βασίλη και Νίκο, και πολιτική αγωγή η ίδια τους η αδερφή.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, ο αδερφός της, που παλιότερα της είχε κάψει το σπίτι, πήγε ξανά στην οικία της και αφού δεν βρήκε τον πατέρα τους, όρμησε στην ίδια ζητώντας της χρήματα και απειλώντας της πως θα τη σκοτώσει. Ισχυρίστηκε πως τη χτύπησε πολύ άσχημα ενώ είχε και παλιότερα ανάλογη συμπεριφορά. Το περιστατικό, σύμφωνα με την πολιτική αγωγή, συνέβη στην Αγία Μονή Τρικάλων το 2015.

Το δικαστήριο έκρινε τον κατηγορούμενο ένοχο για τρεις πράξεις: εκβίαση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή. Του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών και 3 μηνών, ωστόσο αποφασίστηκε όπως η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό όρους.

EΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης