Καταλύεται το “άβατο” του δημοσίου δάσους Reviewed by Momizat on . Διαδικασίες fast track άρσης των αναδασώσεων εντός τριμήνου, σύνθετες τουριστικές εγκαταστάσεις, μεγάλα έργα υποδομής και πλήθος επενδυτικών δραστηριοτήτων και Διαδικασίες fast track άρσης των αναδασώσεων εντός τριμήνου, σύνθετες τουριστικές εγκαταστάσεις, μεγάλα έργα υποδομής και πλήθος επενδυτικών δραστηριοτήτων και Rating: 0

Καταλύεται το “άβατο” του δημοσίου δάσους

Καταλύεται το “άβατο” του δημοσίου δάσους

Διαδικασίες fast track άρσης των αναδασώσεων εντός τριμήνου, σύνθετες τουριστικές εγκαταστάσεις, μεγάλα έργα υποδομής και πλήθος επενδυτικών δραστηριοτήτων και εκμεταλλεύσεων, προβλέπει το ν/σ για τα δάση που κατατίθεται στη Βουλή από το υπουργείο Περιβάλλοντος μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία.

Όσον αφορά την άρση της αναδάσωσης εκτάσεων, αυτή θα μπορεί να εφαρμόζεται με συνοπτικές διαδικασίες και συγκεκριμένα με εισήγηση δασάρχη και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

Το δασικό νομοσχέδιο αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση και περιλαμβάνεται στα προαπαιτούμενα για την είσπραξη της δόσης του Ιουλίου.
Όπως αναφέρει η Ελευθεροτυπία, το τελικό νομοσχέδιο, διατηρεί τη λογική εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων και σπάει το “άβατο” του δημόσιου δάσους προκειμένου να εξυπηρετηθούν επιχειρηματικές εκμεταλλεύσεις και άλλες συναφείς δραστηριότητες.

dasos dasos2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή