Καταστροφή: 7,9 Ρίχτερ στο Νεπάλ – Εκατοντάδες οι νεκροί Reviewed by Momizat on . Στους 758 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από τον ισχυρότατο σεισμό μεγέθους 7,9 Ρίχτερ που έπληξε το Νεπάλ. Οι αρχές της χώρας εκφράζουν την ανησυχία ότι Στους 758 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από τον ισχυρότατο σεισμό μεγέθους 7,9 Ρίχτερ που έπληξε το Νεπάλ. Οι αρχές της χώρας εκφράζουν την ανησυχία ότι Rating: 0

Καταστροφή: 7,9 Ρίχτερ στο Νεπάλ – Εκατοντάδες οι νεκροί

nepal

Στους 758 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από τον ισχυρότατο σεισμό μεγέθους 7,9 Ρίχτερ που έπληξε το Νεπάλ. Οι αρχές της χώρας εκφράζουν την ανησυχία ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί, ενώ τρόμος επικρατεί στο Έβερεστ. Επίσης, τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό στη Βόρεια Ινδία και ένας στο Μπαγκλαντές.

Ο σεισμός προκάλεσε μεγάλη χιονοστιβάδα στο Έβερεστ, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 8 ανθρώπων. Η χιονοστιβάδα καταπλάκωσε μεγάλο τμήμα του καταυλισμού που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες που θέλουν να ανέβουν στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου, ενώ στο Έβερεστ βρίσκονται εκατοντάδες άνθρωποι, τουρίστες-ορειβάτες και οι ντόπιοι οδηγοί τους, χωρίς κανείς να μπορεί να δώσει μια σαφή εικόνα για την τύχη τους.

Ένας Ρουμάνος ορειβάτης έγραψε στα social media ότι έτρεξε να απομακρυνθεί από τη σκηνή του για να σωθεί, ένας άλλος ζήτησε από τον κόσμο να προσευχηθεί γι’ αυτούς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή