Κατατέθηκε η πρόταση της Λάρισας για το “Open Mall” στο κέντρο της πόλης Reviewed by Momizat on . Ολοκληρώθηκε και κατατέθηκε ο φάκελος της πρότασης της Λάρισας για συμμετοχή στο πρόγραμμα για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall). Η τελική πρό Ολοκληρώθηκε και κατατέθηκε ο φάκελος της πρότασης της Λάρισας για συμμετοχή στο πρόγραμμα για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall). Η τελική πρό Rating: 0

Κατατέθηκε η πρόταση της Λάρισας για το “Open Mall” στο κέντρο της πόλης

Κατατέθηκε η πρόταση της Λάρισας για το “Open Mall” στο κέντρο της πόλης

Ολοκληρώθηκε και κατατέθηκε ο φάκελος της πρότασης της Λάρισας για συμμετοχή στο πρόγραμμα για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall).

Η τελική πρόταση και ο φάκελος της πόλης διαμορφώθηκε μετά από στενή συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων και του Εμπορικού Συλλόγου της Λάρισας. Ετσι, χθες ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Χαρ. Παπαδόπουλος υπέγραψαν το απαιτούμενο Μνημόνιο Συνεργασίας αλλά και τον φάκελο της τελικής πρότασης.

Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα χρηματοδοτείται με 1,9 εκατ. ευρώ. Στην υπογραφή παρέστησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Π. Νταής και Θ. Αδαμόουλος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή