Καταϊδρωμένη η ΑΔΕΔΥ, θυμήθηκε συντονισμό και απεργία Reviewed by Momizat on . Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., κατά την τελευταία συνεδρίαση του, αποφάσισε: 1. Την ανοικτή εξουσιοδότηση στην Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., κατά την τελευταία συνεδρίαση του, αποφάσισε: 1. Την ανοικτή εξουσιοδότηση στην Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Rating: 0

Καταϊδρωμένη η ΑΔΕΔΥ, θυμήθηκε συντονισμό και απεργία

Καταϊδρωμένη η ΑΔΕΔΥ, θυμήθηκε συντονισμό και απεργία

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., κατά την τελευταία συνεδρίαση του, αποφάσισε:

1. Την ανοικτή εξουσιοδότηση στην Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την οργάνωση, προκήρυξη και πραγματοποίηση κάθε αγωνιστικής και απεργιακής μορφής που θα κριθεί αναγκαία για την υπεράσπιση εργασιακών, δημοκρατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, κατά τη διάρκεια του επόμενου διμήνου και έως την ανανέωση του πλαισίου από νέο Γενικό Συμβούλιο.

2. Την πραγματοποίηση Γενικών Συνελεύσεων σε όλους τους εργασιακούς χώρους του Δημοσίου Τομέα, καθώς και ενημερωτικών συγκεντρώσεων με σκοπό τη συμμετοχή και κινητοποίηση των ίδιων των εργαζόμενων  και στόχο την υλοποίηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των αποφάσεων του αγωνιστικού-απεργιακού προγράμματος που αποφάσισε.

3. Τη συμμετοχή, υποστήριξη, διεύρυνση τομεακών-κλαδικών κινητοποιήσεων (π.χ. στους χώρους της Παιδείας, Υγείας, πρωτοβάθμιων σωματείων και κάθε εργασιακού χώρου) με κάθε μορφή και συντονισμό: Συλλαλητήρια, αγωνιστικές-απεργιακές μορφές, οργάνωση μορφών διαμαρτυρίας σε εργασιακούς χώρους κ.ά.

4. Την πραγματοποίηση 24ωρης ή 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης στην αρχή του δεύτερου δεκαημέρου του Μαρτίου (ενδεικτική ημερομηνία η 12/3) και η επιδίωξη συντονισμού με τον Ιδιωτικό Τομέα, Επαγγελματικούς και Κοινωνικούς Φορείς για άμεσο φραγμό και ανατροπή των πολιτικών αυτών.

5. Αμέσως μετά και έως 22 Μαρτίου (ημερομηνία εξέλιξης του μαζικού προγράμματος απολύσεων στο Δημόσιο) κλιμάκωση του αγωνιστικού-απεργιακού προγράμματος δράσης, με αξιοποίηση των αποφάσεων του Γ.Σ. και  εκτίμηση της έως τότε πορείας και της δυναμικής που θα έχει αναπτυχθεί.

6. Την κινητοποίηση και αξιοποίηση, τόσο των Γενικών Συμβούλων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., όσο και του συνόλου του στελεχιακού δυναμικού του Δημοσιοϋπαλληλικού Συνδικαλιστικού Κινήματος.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή