Κατενάτσιο, ατυχία και… διαιτησία υποχρέωσαν τον ΑΟ Τρίκαλα σε ισοπαλία κόντρα στην Καρδίτσα Reviewed by Momizat on . Το κατενάτσιο της Καρδίτσας, η καθυστερημένη είσοδος στο ματς των Σαχινίδη – Ζγκούρι και η εχθρική διαιτησία του κ. Ρούσση… ε δεν ήθελε και πολύ και ο ΑΟ Τρίκαλ Το κατενάτσιο της Καρδίτσας, η καθυστερημένη είσοδος στο ματς των Σαχινίδη – Ζγκούρι και η εχθρική διαιτησία του κ. Ρούσση… ε δεν ήθελε και πολύ και ο ΑΟ Τρίκαλ Rating: 0

Κατενάτσιο, ατυχία και… διαιτησία υποχρέωσαν τον ΑΟ Τρίκαλα σε ισοπαλία κόντρα στην Καρδίτσα

Κατενάτσιο, ατυχία και… διαιτησία υποχρέωσαν τον ΑΟ Τρίκαλα σε ισοπαλία κόντρα στην Καρδίτσα

Το κατενάτσιο της Καρδίτσας, η καθυστερημένη είσοδος στο ματς των Σαχινίδη – Ζγκούρι και η εχθρική διαιτησία του κ. Ρούσση… ε δεν ήθελε και πολύ και ο ΑΟ Τρίκαλα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Αναγέννηση.
Το ματς ήταν ένα… εκνευριστικό μονότερμα με τους «κυανέρυθρους» να προσπαθούν αλλά να μη μπορουν να βρουν δίχτυα. Τελικά το κατάφερε πρώτος ο Κονέ για τους φιλοξενούνενους που άνοιξε το σκορ στο 89ο λεπτό σε μια αντεπίθεση από το πουθενά αλλά ο Τόμιτς ισοφάρισε με πέναλτι στο 91ο στο οποίο υπέπεσε ο Θεοδωράκης σε προσπάθεια του Ζγκούρι. O ΑΟΤ διατήρησε το αήττητο του αλλά σίγουρα περίμενε πολύ περισσότερα από αυτό το ματς.

goaltrikala.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή