"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

Κατερίνα Παπακώστα: Είμαι ήσυχη με τη συνείδηση μου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το σχόλιο της έκανε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, σχετικά με το ζήτημα της πιθανής σιδηροδρομικής σύνδεσης Καλαμπάκας – Ηγουμενίτσας, που απέκλεισε ο πρωθυπουργός να πραγματοποιηθεί :

« Ένιωσα μια στενοχώρια μπορώ να πω. Έχουμε υποχρέωση όλοι μας, οι βουλευτές και το πολιτικό σύστημα της ΝΔ, να πείσουμε τον πρόεδρο για τη σημαντικότητα αυτού του έργου.

Δεν έχουμε πρωθυπουργό δικτάτορα, την ακούει την άποψη μας. Το έχω τονίσει ότι γι αυτό τον λόγο υπερασπίζομαι αυτόν τον πρωθυπουργό, γιατί πάντα μας ακούει.

Ενδεχομένως στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, αυτό το έργο να μην μπορεί να υλοποιηθεί.

Χρέος μου, και όλων όσων έχουμε προσπαθήσει μέχρι σήμερα, είναι να μην σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την υλοποίηση και αυτού του έργου, και πολλών άλλων.

Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση την απόφαση και την άποψη του πρωθυπουργού, προφανώς κάποιους λόγους είχε να το πει αυτό.

Από κει και πέρα, ο χρόνος αλλάζει και κάτι που μπορεί να μην γίνεται σήμερα, σε άλλο χρονικό διάστημα να είναι απολύτως εφικτό.

Είμαι ήσυχη με τη συνείδηση μου κι έχω δώσει δείγματα γραφής για το πόσο τρέχω για τέτοια θέματα.»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ”Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση την απόφαση και την άποψη του πρωθυπουργού, προφανώς κάποιους λόγους είχε να το πει αυτό”.
    Ωραία λοιπόν, ρωτήστε τον αγαπητή κυρία (εάν τον ξαναδείτε μέχρι τις εκλογές) και ενημερώστε μας για τους σημαντικούς λόγους που το είπε αυτό. Μπορεί και να έχει δίκιο, να γνωρίζει κάτι που δεν κατανοούμε εμείς. Εάν όμως δεν το κάνετε, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, διότι ΕΜΕΙΣ, έχουμε διαφορετική άποψη για τους σιδηροδρόμους. Φυσικά δεν θα τον ψηφίσουμε και ως πρωθυπουργό. Θα ψάξουμε για …καταλληλότερους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης