Κατερίνα Παπακώστα προς την αντιπολίτευση : “για ακόμα μια φορά δεν θέλετε να αλλάξει τίποτε σε αυτόν τον τόπο” Reviewed by Momizat on . Στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Παπακώστα αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι "για πρώτη φορά μια Κυβέρνηση και συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία, νομοθετεί ξανά τα αυτονόητ Στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Παπακώστα αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι "για πρώτη φορά μια Κυβέρνηση και συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία, νομοθετεί ξανά τα αυτονόητ Rating: 0

Κατερίνα Παπακώστα προς την αντιπολίτευση : “για ακόμα μια φορά δεν θέλετε να αλλάξει τίποτε σε αυτόν τον τόπο”

Κατερίνα Παπακώστα προς την αντιπολίτευση : “για ακόμα μια φορά δεν θέλετε να αλλάξει τίποτε σε αυτόν τον τόπο”

Στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Παπακώστα αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι “για πρώτη φορά μια Κυβέρνηση και συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία, νομοθετεί ξανά τα αυτονόητα, εισάγοντας όλες τις καλές πρακτικές που εφαρμόζονται στην πλειονότητα των ανεπτυγμένων κρατών και επιτέλους τις εφαρμόζει και βάζει τάξη στον δημόσιο βίο της χώρας, αναφορικά με το ασφαλιστικό μας σύστημα”.

Σημείωσε ακόμη, πως η προς ψήφιση ασφαλιστική μεταρρύθμιση, ήταν προεκλογική δέσμευση της Νέας
Δημοκρατίας, την οποία είχε ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός, ήδη από το 2018.

Απευθυνόμενη προς την αντιπολίτευση τόνισε πως «για ακόμα μια φορά δεν θέλετε να αλλάξει τίποτε σε αυτόν τον τόπο και δεν το θέλετε αυτό, γιατί επενδύετε, όπως κάνετε πάντοτε, στο χάος, τη δυσαρέσκεια, την απογοήτευση.

Εντούτοις, – είπε – το νομοσχέδιο αυτό είναι βαθιά μεταρρυθμιστικό και πραγματικά εγγυάται ότι οι νέοι μας θα μπορέσουν να πάρουν κάποια στιγμή σύνταξη επικουρική, αυξημένη από όσες δίνονται σήμερα, που η πλειοψηφία των νέων, ακόμα και εμείς οι ίδιοι, δεν γνωρίζουμε σήμερα αν και πότε θα λάβουμε σύνταξη.

Σε αυτό το γεγονός θέλουμε να βάλουμε ένα οριστικό τέλος και το κάνουμε την
παρούσα νομοθετική μεταρρύθμιση.

Ολόκληρο το βίντεο της Ομιλίας της Βουλευτή.

Σχόλια (1)

  • Μαύρη Τσουκνίδα

    Άν είναι να αλλάξει κάτι πρός το χειρότερο, είναι προτιμότερη η στασιμότητα. Και απ΄ότι φαίνεται πρός το χειρότερο για τους πολλούς εξωθείτε τα πράγματα.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή