“Κατηγορώ” Παντέρα σε Κουφογάζο Reviewed by Momizat on . Ανάβει για τα καλά το προεκλογικό κλίμα στον Δήμο Πύλης. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και τουλάχιστον 80 μέλη του συνδυασμού "Πύλη στο μέλλον", αλλά Ανάβει για τα καλά το προεκλογικό κλίμα στον Δήμο Πύλης. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και τουλάχιστον 80 μέλη του συνδυασμού "Πύλη στο μέλλον", αλλά Rating: 0

“Κατηγορώ” Παντέρα σε Κουφογάζο

“Κατηγορώ” Παντέρα σε Κουφογάζο

Ανάβει για τα καλά το προεκλογικό κλίμα στον Δήμο Πύλης. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και τουλάχιστον 80 μέλη του συνδυασμού “Πύλη στο μέλλον”, αλλά και φίλοι του, συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στους Γόμφους. Ο Απ. Παντέρας έκανε μία διεξοδική ανάλυση των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πύλης, αλλά και των παρεμβάσεων και προτάσεων από την πλευρά της παράταξης όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Η διαπίστωση ήταν ότι “η Δημοτική Αρχή στα 3 αυτά χρόνια δεν εκμεταλλεύτηκε και δεν αξιοποίησε τη φιλοσοφία και τις δυνατότητες του “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ” προκειμένου να δώσει ένα νέο στίγμα και μία αναπτυξιακή προοπτική στο νέο Δήμο Πύλης”.

Αναφέρθηκαν, συγκεκριμένα, τα εξής για τη δημοτική αρχή:

– Λειτούργησε ως διεκπεραιωτής και υπηρέτης μικροσυμφερόντων με προφανή σκοπό.

– Δεν είχε πρόταση για τουριστική στρατηγική σε ένα Δήμο που διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες τουριστικής εκμετάλλευσης και περαιτέρω ανάπτυξης, σε καινοτόμες δράσεις, που θα καθιστούσαν την περιοχή μας ελκυστικό τόπο προσέλευσης.

– Δεν είχε πρόταση για γεωργική στρατηγική ανάπτυξης ενός σημαντικού τμήματος γεωργικής εκμετάλλευσης που διαθέτει, το πεδινό τμήμα του Δήμου μας, που με στοχευμένες παρεμβάσεις, θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικό εισόδημα, στους αγρότες μας.

– Αρνητικοί σε κάθε αναπτυξιακή πρόταση που θα προσέφερε σημαντικά οικονομικά οφέλη στο Δήμο (Φράγμα Μεσοχώρας, Αιολικά Πάρκα κ.λπ.)

– Αδιαφορία ή ανικανότητα αντιμετώπισης μεγάλων προβλημάτων όπως η εξαφάνιση ενός ολόκληρου χωριού το Ροπωτό.

– Αδυναμία αντιμετώπισης των καθημερινών προβλημάτων των δημοτών μας, καθώς και απαξίωση των θεσμικών οργάνων του Δήμου, (Τοπικά Συμβούλια, Επιτροπές, Νομικά Πρόσωπα).

Κοινή πεποίθηση και απόφαση όλων μας, να δώσουμε ξανά τη μάχη για την απαλλαγή του Δήμου μας από τη μίζερη αυτή Δημοτική Αρχή, ώστε να καταφέρουμε να ανεβάσουμε τον τόπο μας στο επίπεδο που του αξίζει”.
Και αναμένται σκληρή μάχη…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή