“Κατόπιν ενεργειών μου”… Reviewed by Momizat on . Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Θεοδ. Σκρέκα λάβαμε το παρακάτω δελτίο Τύπου, που σαφώς θα μπορούσε να είχε τον παραπάνω τίτλο: Παρέμβαση Κ. Σκρέκα για 2.0 Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Θεοδ. Σκρέκα λάβαμε το παρακάτω δελτίο Τύπου, που σαφώς θα μπορούσε να είχε τον παραπάνω τίτλο: Παρέμβαση Κ. Σκρέκα για 2.0 Rating: 0

“Κατόπιν ενεργειών μου”…

“Κατόπιν ενεργειών μου”…

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Θεοδ. Σκρέκα λάβαμε το παρακάτω δελτίο Τύπου, που σαφώς θα μπορούσε να είχε τον παραπάνω τίτλο:

Παρέμβαση Κ. Σκρέκα για 2.000 κτηνοτρόφους των Τρικάλων

Άμεση ήταν η παρέμβαση του κ. Κώστα Σκρέκα στις διαμαρτυρίες κτηνοτρόφων των Τρικάλων οι οποίοι έμειναν εκτός «επιδοτήσεων»,  μιας και οι περιοχές στις οποίες εκτρέφουν τα ζώα τους κρίθηκαν ως «μη επιλέξιμες». Ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, αντέδρασε άμεσα και στοχευμένα, επεδίωξε και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ.  Γρηγόριο Αποστολάκο, στον οποίο έθεσε το ζήτημα, ζητώντας άμεσα λύση. Ο κ. Σκρέκας φρόντισε να φέρει σε τηλεφωνική επαφή τον κ. Αποστολάκο και με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Τρικάλων κ. Αχ. Λιούτα, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για το μέγεθος του προβλήματος. Ο κ. Σκρέκας ζήτησε άρση της αδικίας και «να ληφθεί άμεσα μέριμνα για διορθωτικές κινήσεις ώστε να κριθούν επιλέξιμες επιπλέον περιοχές του Ν. Τρικάλων». Έτσι και έγινε, καθώς  ο κ. Αποστολάκος έδωσε αμέσως εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού να γίνει επανεκτίμηση της όλης κατάστασης και τελικά μέσα σε λίγες ώρες το πρόβλημα επιλύθηκε. Έτσι 2.000 περίπου κτηνοτρόφοι της περιοχής εντάχθηκαν κανονικά στο πρόγραμμα επιδοτήσεων και μέσα στις επόμενες μέρες θα λάβουν κανονικά τα χρήματα που δικαιούνται.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή