Κα οι Σφακιανοί έτοιμοι για “μάχη” κατά της υδρόλυσης των χημικών Reviewed by Momizat on . ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμος Σφακιων αποφάσισε και ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμος Σφακιων αποφάσισε και Rating: 0

Κα οι Σφακιανοί έτοιμοι για “μάχη” κατά της υδρόλυσης των χημικών

Κα οι Σφακιανοί έτοιμοι για “μάχη” κατά της υδρόλυσης των χημικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

ximikaΜετά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμος Σφακιων αποφάσισε και ανακοινώνει:

1) Καλεί τους Σφακιανούς και όλους τους Κρητικούς να πάρουν μαζικά μέρος στον αποκλεισμό της βάσης της Σούδας το επόμενο Σαββατοκύριακο (19 Ιουλίου 2014) εκφράζοντας αγωνιστικά την αντίθεση τους στο εγκληματικό για το περιβάλλον ,την οικονομία του νησιού, την υγεία και το μέλλον των παιδιών μας, πείραμα της υδρόλυσης που ξεκίνησε δυτικά της Κρήτης στο αμερικανικό πλοίο Cape Ray με την κάλυψη του ΟΗΕ και τη σιωπή, συνενοχή και συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης.

2) Ο Δήμος Σφακιων θα στηρίξει οικονομικά το Παγκρήτιο συντονιστικό στην οργάνωση των δράσεων του και θα συμμετέχει στην αποστολή με τα πλωτά μέσα προς την περιοχή που πλέει το Cape Ray με το δήμαρχο Παύλο Πολάκη και το νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο Φίλιππο Ηλιάκη.

3) Θα συμμετέχει στις επαφές με τους πρέσβεις των ΗΠΑ και Ρωσίας αυτή τη βδομάδα στην Αθήνα μαζί με άλλους δήμους και την περιφέρεια, για να απαιτήσουμε την άμεση διακοπή της διαδικασίας της υδρόλυσης.

4)Ζητούμε από την Υπηρεσία πολιτικής προστασίας του Υπ. Εσωτερικών να μας ενημερώσει τι μέτρα να λάβουμε σε περίπτωση ατυχήματος και διαρροής χημικών στο περιβάλλον.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΧΗΜΙΚΩΝ, ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή