Κηδεία – υπερπαραγωγή για ιταλό μαφιόζο , σάλος στην Ιταλία από την αδιανόητη χλιδή Reviewed by Momizat on . Σκηνές από τις ταινίες «Νονός» - Ελικόπτερο έριχνε ροδοπέταλα από τον ουρανό - Μαύρη βασιλική άμαξα μετέφερε τον Vittorio Casamonica στην τελευταία του κατοικία Σκηνές από τις ταινίες «Νονός» - Ελικόπτερο έριχνε ροδοπέταλα από τον ουρανό - Μαύρη βασιλική άμαξα μετέφερε τον Vittorio Casamonica στην τελευταία του κατοικία Rating: 0

Κηδεία – υπερπαραγωγή για ιταλό μαφιόζο , σάλος στην Ιταλία από την αδιανόητη χλιδή

italia kieia mafiozos

Σκηνές από τις ταινίες «Νονός» – Ελικόπτερο έριχνε ροδοπέταλα από τον ουρανό – Μαύρη βασιλική άμαξα μετέφερε τον Vittorio Casamonica στην τελευταία του κατοικία.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ιταλία η κηδεία-υπερπαραγωγή του μαφιόζου Βιττόριο Καζαμόνικα. Ο 65χρονος ήταν ισχυρό μέλος οικογενείας, η οποία, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ευθύνεται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, χρηματικούς εκβιασμούς, τοκογλυφία και διακίνηση ναρκωτικών.

Η κηδεία του 65χρονου, που έγινε στην εκκλησία San Giovanni Bosco στα περίχωρα της Ρώμης θύμιζε σκηνή από τις ταινίες “Νονός”, μάλιστα είχε και το αντίστοιχο soundtrack.

Στην είσοδο της εκκλησίας τοιχοκολλήθηκαν αφίσες με τον νεκρό ντυμένο με άσπρα ρούχα, σαν τον Πάπα, και την φράση «είσαι ο νέος βασιλιάς της Ρώμης, τώρα πρέπει να κατακτήσεις τον ουρανό».

Το φέρετρο μεταφέρθηκε στον ναό με πολυτελή άμαξα με άλογα και την ώρα που έμπαινε στην εκκλησία ένα ελικόπτερο πετούσε ροδοπέταλα και τριαντάφυλλα στον γύρω χώρο.

Ο Vittorio θεωρούνταν ένας από τους νονούς της νύχτας με διασυνδέσεις με την μαφία και οι Ιταλοί δεν αρέσκονται καθόλου στο να βλέπουν αυτή την επίδειξη κύρους και χλιδής από τον υπόκοσμό τους, μπροστά στα μάτια όλων.

Τα βίντεο από την κηδεία που θυμίζει χολιγουντιανή υπερπαραγωγή κάνουν τώρα τον γύρο του διαδικτύου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή