Κηδεύεται ένας από τους πιο παλιού τρικαλινούς οδοντιάτρους Reviewed by Momizat on . Σε ηλικία 82 ετών απεβίωσε και κηδεύεται τη Δευτέρα ένας από τους παλιότερους οδοντιάτρους των Τρικάλων. Ο Ευάγγελος Θεόδ. Αλεξόπουλος, που για πολλά χρόνια δια Σε ηλικία 82 ετών απεβίωσε και κηδεύεται τη Δευτέρα ένας από τους παλιότερους οδοντιάτρους των Τρικάλων. Ο Ευάγγελος Θεόδ. Αλεξόπουλος, που για πολλά χρόνια δια Rating: 0

Κηδεύεται ένας από τους πιο παλιού τρικαλινούς οδοντιάτρους

Κηδεύεται ένας από τους πιο παλιού τρικαλινούς οδοντιάτρους

Σε ηλικία 82 ετών απεβίωσε και κηδεύεται τη Δευτέρα ένας από τους παλιότερους οδοντιάτρους των Τρικάλων. Ο Ευάγγελος Θεόδ. Αλεξόπουλος, που για πολλά χρόνια διατηρούσε οδοντιατρείο στη συμβολή των οδών Γλάδστωνος και 21ης Αυγούστου (κάτω από τα γραφεία του ΚΚΕ εσωτερικού) κηδεύεται τη Δευτέρα 20 – 4 – 2015 και ώρα 5.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Πολυξένη, τα παιδιά του Θεόδωρο και Χαρούλα Αλεξοπούλου, Παρασκευή Αλεξοπούλου, τα αδέλφια του Δημήτριο Αλεξόπουλο, Ελισάβετ  Παύλη, Σταματία Γούκου, Σοφία και Χρήστο Αλφαντάκη, Ειρήνη και Ευάγγελο Μπενετάτο, Στέργιο και Ευτυχία Γούκου, Γιώργο και Στέλλα Γούκου.

Η σορός θα μεταφερθεί στον  Ιερό  Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας  Τρικάλων την Δευτέρα 20 – 4 – 2015 και ώρα 4.30μ.μ.

Ο καφές θα δοθεί στην Αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Α΄ Νεκροταφείου Τρικάλων.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

Αφήστε το σχόλιο σας