Κηπάκι και Άγιοι Απόστολοι στέλνουν μήνυμα «επανεκκίνησης» στον Δήμο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Πλήθος προβλημάτων παρέθεσαν χθες οι κάτοικοι των Αγίων Αποστόλων και του Κηπακίου στον Δημήτρη Παπαστεργίου, στη διάρκεια μιας μακράς επίσκεψης και ουσιαστικής Πλήθος προβλημάτων παρέθεσαν χθες οι κάτοικοι των Αγίων Αποστόλων και του Κηπακίου στον Δημήτρη Παπαστεργίου, στη διάρκεια μιας μακράς επίσκεψης και ουσιαστικής Rating: 0

Κηπάκι και Άγιοι Απόστολοι στέλνουν μήνυμα «επανεκκίνησης» στον Δήμο Τρικκαίων

Κηπάκι και Άγιοι Απόστολοι στέλνουν μήνυμα «επανεκκίνησης» στον  Δήμο Τρικκαίων

Πλήθος προβλημάτων παρέθεσαν χθες οι κάτοικοι των Αγίων Αποστόλων και του Κηπακίου στον Δημήτρη Παπαστεργίου, στη διάρκεια μιας μακράς επίσκεψης και ουσιαστικής συνομιλίας που είχε μαζί τους.

Τρίκαλα δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης. Οι οικισμοί της, οι περιοχές που βρίσκονται στις παρυφές της, είναι από τις πλέον ξεχασμένες. Κανείς δεν δίνει σημασία στους Αγίους Αποστόλους και στο Κηπάκι, επειδή ακριβώς θεωρούνται προνομιούχες συνοικίες. Όμως, δεν είναι. Τα προβλήματα τεράστια, όπως :


Στους Αγ. Αποστόλους

– Αμεση λύση για τα χόρτα σε όλη την περιφέρεια αλλά και μέσα στο χωριό.

– Βελτίωση της παραμέλησης της εικόνας του ποταμού

– Επισκευή της παιδικής χαράς

– Απομάκρυνση των απορριμμάτων από την είσοδο του χωριού

– Αξιοποίηση του διδακτηρίου του παλιού Δημοτικού

Στο Κηπάκι

Μόνιμη λύση στο πρόβλημα της μετακίνησης των παιδιών με ασφάλεια

– Ολοκλήρωση της αποχέτευσης

– Διόρθωση του οδικού δικτύου

– Ηλεκτροφωτισμός σε σημεία που απαιτούνται

«Επανεκκινώντας τον Δήμο, βελτιώνουμε την καθημερινότητα. Επιμένουμε να αγωνιζόμαστε για καθαρές συνοικίες, για παροχή των απαραίτητων υποδομών.
Επιμένουμε στην ουσιαστική ενασχόληση των υπηρεσιών του Δήμου με τα προβλήματα που θεωρείται αυτονόητο ότι πρέπει να λυθούν»
ανέφερε ο Δημήτρης Παπαστεργίου στις ομιλίες του προς τους κατοίκους των Αγ. Αποστόλων και του Κηπακίου.

Και συμπλήρωσε : «Δεν μένουμε με τη χαρά της νίκης. Δεν επαναπαυόμαστε. Σηκώνουμε αμέσως τα μανίκια. Χαράζουμε την πολιτική μας με βάση τους στόχους που θέσαμε. Ακούμε τους δημότες, ιεραρχούμε και προχωρούμε. Ο Δήμος μας δεν μπορεί να περιμένει! Χρειάζεται απόφαση για συνεργασία, για δουλειά, για δράση. Ξεκινούμε για τη νέα εποχή».

restart_kipaki2 restart_kipaki restart_kipaki3

 

Αφήστε το σχόλιο σας