"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

ΚΙΝΑΛ – Γιώργος Σπάθης πρώην δήμαρχος

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Τοποθέτηση στην Νομαρχιακή συνέλευση του ΚΙΝΑΛ

Έκλεισαν ήδη όχτο χρόνια εφαρμογής μνημονικών πολιτικών  και  το μάρμαρο της σκληρής λιτότητας  το πλήρωσαν οι μισθωτοί οι συνταξιούχοι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Το νέο για την  έξοδος από το μνημόνιο αποτελεί γεγονός  δεν αρκεί όμως μόνο αυτό, γιατί η χώρα μας είναι ανοχύρωτη μπροστά στο νέο οικονομικό και παγκόσμιο πολιτικό τοπίο. Η νέα τάξη πραγμάτων απαιτεί μεταρρυθμίσεις σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα.  Είναι επιτακτική ανάγκη για την διαμόρφωση  ενός εθνικού αναπτυξιακού οικονομικού και παραγωγικού μοντέλου.  Πρέπει να παταχτεί η γραφειοκρατία που είναι βαρίδι  στην ανάπτυξη των  μικρών και μεσαίων  επιχειρήσεων  και στην καθημερινότητα του πολίτη,  αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί σήμερα να την πάταξη ούτε και η Ν.Δ . Είμαστε εμείς που εκσυγχρονίσαμε την δημόσια διοίκηση εμείς δημιουργήσαμε ισχυρούς αποκεντρωμένους θεσμούς  και  να συμβάλλουν  στην περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη .  Σήμερα κυρίαρχο στοιχείο στην χώρα μας  είναι ο λαϊκισμός, εμείς καλούμαστε  να ξαναφέρουμε τον δημοκρατικό διάλογο στην πολιτική ζωή του τόπου, άκουσα την ομιλία της προέδρου  Φωφης  Γεννηματά  στην Θεσσαλονίκη οπού έθεσε το  στίγμα αυτής της πολίτικης  και την ανάγκη για   εθνική ενότητα ώστε  να βγει οριστικά η χώρα μας από την οικονομική κρίση  πάνω σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να κινηθούμε. Για μας βασικός στόχος στόχος πρέπει να είναι  και η διεύρυνση της εκλογικής μας βάσης για αυτό πρέπει να αγκαλιάσουμε όλες εκείνες τις ξεχασμένες  κοινωνικές ομάδες  με τις πολιτικές μας  εκείνους που  στήριξαν το ΠΑΣΟΚ  και το έφεραν στην εξουσία και άλλαξε την Ελλάδα και στην παρούσα φάση ώστε το Κίνημα Αλλαγής να αποτελέσει τον ρυθμιστικό μοχλό στο νέο πολικό τοπίο στην χώρα μας. .

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ιδού λοιπόν, εν δείγμα,Σπάθειου λόγου,ακατανόητον,ασύντακτον,αόριστον,έμπλεο ορθογραφικών καραμπινάτων λαθών.Η επιτομή του …τίποτα.
    Αφιερωμένο εις τους,εν δυνάμει σκεπτόμενους Πασόκους και ειδικώς εις τους …φίλους Πασόκ(sic),οίτινες διετέλεσαν αντιδήμαρχοι. Του εν λόγω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης