"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

 

 

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Πέμπτη το απόγευμα θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ριζώματος.

Το Παρασκευή το απόγευμα στις 5 θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Νοσκομείο.

Περί ώρα 7 θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Περί ώρα 8 θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Περί ώρα 9 θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Μητροπολιτκό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Περί ώρα 10 θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων και εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.

Την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στoν Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων και εν συνεχεία θα τελέσει το Κτητορικό μνημόσυνο.

Το απόγευμα και ώρα 6 θα συγχοροστατήσει κατά την ακολουθία του ΣΤ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορωνείας κ. Παντελεήμονος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Δευτέρα το απόγευμα περί ώρα 6:30, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων τμήμα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού και θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

 

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ

κ. Π Α Ν Τ Ε Λ Ε Η Μ Ω Ν

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

 

Την Κυριακή το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορωνείας κ. Παντελεήμων θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.

Το απόγευμα και ώρα 6 θα συγχοροστατήσει κατά την ακολουθία του ΣΤ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Εν συνεχεία θα ομιλήσει καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

 

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

 

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Παρασκευή το απόγευμα θα τελέσει την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στο Γαρδικάκι. Την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στο Βαλτινό.

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Παρασκευή το απόγευμα θα τελέσει την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στο Μεγάλο Βαλτινό. Την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στο Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

 

ΚΗΡΥΚΕΣ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ:

          Ο π. Δημήτριος Κατσαρός την Πέμπτη το απόγευμα θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στα Στουρναρέϊκα. την Παρασκευή το απόγευμα θα τελέσει την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Πύλη.

Ο κ. Γεώργιος Μηλίτσης την Κυριακή το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων.

 

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ο τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός της Μητροπόλεώς μας την Κυριακή 17 Απριλίου θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων ώρα 6:00 μ.μ.. Κατ’ αυτόν θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορωνείας κ. Παντελεήμων ο οποίος και θα ομιλήσει καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης