"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Κινητοποίηση της ΠΑΣΕΒΕ στην Εφορία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κινητοποίηση στην Εφορία θα πραγματοποιήσει αυτή την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου η Γραμματεία Τρικάλων της ΠΑΣΕΒΕ, στο πλαίσιο των δράσεων που έχει προγραμματίσει για το ερχόμενο χρονικό διάστημα ενάντια στα αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται.

Η ανακοίνωση της ΠΑΣΕΒΕ

Συνάδελφοι,

Αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι, αυτοκινητιστές, συνταξιούχοι.

Η επίθεση ενάντια στη δουλειά μας, στο πενιχρό εισόδημα, στην ασφάλεια, στην υγεία δεν έχει τελειωμό.

Οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες αρκούνται στο ρόλο του παρατηρητή. Γνωρίζουν πολύ καλά

ότι η «έκδοση ανακοινώσεων» και οι συνεντεύξεις στα ΜΜΕ, όπου διαπιστώνουν και περιγράφουν τα προβλήματα, καθόλου δεν ενοχλεί την κυβέρνηση στην εφαρμογή της πολιτικής της.

Με τη στάση τους νομιμοποιούν πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά την κυβερνητική πολιτική.

 Η γραμματεία της Π.Α.Σ.ΕΒΕ Τρικάλων χαιρετίζει την πρωτοβουλία του σωματείου Ψυκτικών για την ανάληψη δράσης ενάντια στη φοροληστεία.

Τα προβλήματα τα ζούμε στο πετσί μας, ιδιαίτερα οξυμμένα τα τελευταία 5 χρόνια της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης. Τον εχθρό που τα προκαλεί όλοι τον ξέρουμε. Τα πολυκαταστήματα που τρώνε τη δουλειά μας, τα ΜΑLL που με νόμο θα μας κάτσουν στο σβέρκο, κλείνοντας το κέντρο όλων των πόλεων, σβήνοντας απ’ το χάρτη μικρά και μεγαλύτερα εμπορικά καταστήματα. Είναι η κυβερνητική πολιτική και οι κατευθύνσεις της ΕΕ που απελευθερώνουν την αγορά και στέλνουν εμάς στην ανεργία, ελεύθερους από μαγαζί και μεροκάματο και ταυτόχρονα καταχρεωμένους στον ΟΑΕΕ, στην Εφορία, στις Τράπεζες.

Το ζήτημα που μπαίνει επιτακτικά πλέον είναι η οργάνωση της αντίστασης, η οργάνωση της πάλης μας για την επιβίωση. Καλούμε όλα τα σωματεία να βάλουν άμεσα ακριβώς αυτό το θέμα σε Γενικές Συνελεύσεις. Το Διοικητικό Συμβούλιο κάθε σωματείου πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της συσπείρωσης των συναδέλφων. Στην τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η πλειοψηφία των συναδέλφων όλων των κλάδων, μία είναι η απάντηση. Οργάνωση και αγώνας μέσα απ’ το σωματείο. Με το σωματείο μπροστά για την αντιμετώπιση πλειστηριασμών, κατασχέσεων, τη θεώρηση βιβλιαρίων ασθενείας στους περισσότερους από μας που είναι ανασφάλιστοι, για την επιβίωση.

Η Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ καλεί όλους τους συναδέλφους στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία την Τρίτη 30 Σεπτέμβρη στις 10 πμ, που αποφάσισε η Γ.Σ. του σωματείου των Ψυκτικών. Καλεί επίσης τα εργατικά σωματεία να πάρουν απόφαση συμμετοχής στην κινητοποίηση.

Επίσης στο πλαίσιο του αγώνα για τη σωτηρία απ’ τα νύχια των Τραπεζών και του αστικού κράτους, καλούμε όλους τους συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους να παραβρεθούν στην παρέμβαση της ΠΑΣΕΒΕ στο χώρο των δικαστηρίων, για να αποτρέψουμε τον πλειστηριασμό της Τράπεζας σε βάρος συναδέλφου μας,              την Τετάρτη 1η Οκτώβρη στις 15.30 μμ.

Συνάδελφοι μόνο η συλλογική προσπάθεια μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Κανείς δεν σώζεται μόνος του. Να ζωντανέψουμε τα σωματεία, να τα βάλουμε μπροστά, με μαζική συμμετοχή να παλέψουμε τα προβλήματα και τον αντίπαλο που τα προκαλεί. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ. Οργάνωση παντού για να ‘ρθουν τα πάνω κάτω.

Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί τους συναδέλφους να βρεθούμε όλοι μαζικά στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, το Σάββατο 4 Οκτώβρη στις 12.00. Ενάντια στην ανεργία, το γκρέμισμα της κοινωνικής ασφάλισης- τη φοροληστεία του λαού.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης