Κινητοποίηση του Μετώπου Λαού σήμερα στο Ειρηνοδικείο Reviewed by Momizat on . Όσοι κινδυνεύετε να χάσετε σπίτια, μαγαζιά, χωράφια, οικόπεδα μην αδρανείτε!   Μην αφήνετε τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, τοκογλύφους να σας πάρουν την Όσοι κινδυνεύετε να χάσετε σπίτια, μαγαζιά, χωράφια, οικόπεδα μην αδρανείτε!   Μην αφήνετε τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, τοκογλύφους να σας πάρουν την Rating: 0

Κινητοποίηση του Μετώπου Λαού σήμερα στο Ειρηνοδικείο

Κινητοποίηση του Μετώπου Λαού σήμερα στο Ειρηνοδικείο

Όσοι κινδυνεύετε να χάσετε σπίτια, μαγαζιά, χωράφια, οικόπεδα μην αδρανείτε!

  Μην αφήνετε τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, τοκογλύφους να σας πάρουν την περιουσία σας!

Το ποτάμι των κατασχέσεων και πλειστηριασμών σε βάρος των λαϊκών περιουσιών, έργο των βάρβαρων μνημονιακών πολιτικών, που κατέστρεψαν την οικονομία και εξαθλίωσαν το λαό, πρέπει και μπορούν να σταματήσουν!  Κι αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ο ίδιος ο Λαός!

Την περασμένη Τετάρτη όλοι οι πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν. Τους ματαίωσε η μαζική και αγωνιστική παρουσία των πολιτών.  Το ίδιο μπορεί να γίνει και τώρα!  Μόνοι μας θα σωθούμε!

  Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ, που συγκεντρώνει ανθρώπους προερχόμενους από διάφορους πολιτικούς και ιδεολογικούς χώρους, που όλοι τους όμως είναι θύματα των μνημονίων, κι αυτή την Τετάρτη, όπως πάντα, θα είναι στο Ειρηνοδικείο!  Συμμετέχει ενεργά στο Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών!

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, που είναι πια ένα ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ για τα Τρίκαλα, είναι κίνημα δίκαιο, νόμιμο και ηθικό.

  Αξίζει να στηριχθεί από κάθε έντιμο, δημοκράτη και προοδευτικό συμπολίτη μας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή