Κινητοποιήσεις ΑΔΕΔΥ ενάντια σε διαθεσιμότητα, αξιολόγηση και απολύσεις Reviewed by Momizat on . Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε σειρά κινητοποιήσεων με αιτήματα εκτός της απόσυρση του μέτρου της αξιολόγησης, την κατάργηση των μέτρων της διαθεσιμότητας και των απολύσεων Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε σειρά κινητοποιήσεων με αιτήματα εκτός της απόσυρση του μέτρου της αξιολόγησης, την κατάργηση των μέτρων της διαθεσιμότητας και των απολύσεων Rating: 0

Κινητοποιήσεις ΑΔΕΔΥ ενάντια σε διαθεσιμότητα, αξιολόγηση και απολύσεις

Κινητοποιήσεις ΑΔΕΔΥ ενάντια σε διαθεσιμότητα, αξιολόγηση και απολύσεις

Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε σειρά κινητοποιήσεων με αιτήματα εκτός της απόσυρση του μέτρου της αξιολόγησης, την κατάργηση των μέτρων της διαθεσιμότητας και των απολύσεων και την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων υπαλλήλων. Οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιουνίου με καταλήψεις των γραφείων διοίκησης και προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες και τους χώρους εργασίας, ενώ στις 15:00 θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια των εργαζομένων του Δημοσίου σε όλη τη χώρα.

Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Οι κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ, πρόκειται να κλιμακωθούν στις 9 Ιουλίου, με 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλο το Δημόσιο συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα. Στο ψήφισμά της η ΑΔΕΔΥ ζητά από τους εργαζομένους στο Δημόσιο να απέχουν από κάθε διαδικασία σχετική με την εφαρμογή των μέτρων.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή