Κι άλλα λαθραία τσιγάρα στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη, χθες (12-11-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 2 Συνελήφθη, χθες (12-11-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 2 Rating: 0

Κι άλλα λαθραία τσιγάρα στα Τρίκαλα

Κι άλλα λαθραία τσιγάρα στα Τρίκαλα

Συνελήφθη, χθες (12-11-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 29χρονος κατελήφθη να κατέχει επιμελώς κρυμμένα σε κοντέινερ που χρησιμοποιούσε ως προσωρινή κατοικία (80) πακέτα τσιγάρων δύο εταιρειών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης.
Τα προαναφερόμενα πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των αναλογούντων σ’ αυτά φόρων και δασμών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή