Κι άλλες συλλήψεις για καλλιέργεια χασίς Reviewed by Momizat on . Συνελήφθησαν σήμερα (02-10-2013) το πρωί στα Τρίκαλα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλω Συνελήφθησαν σήμερα (02-10-2013) το πρωί στα Τρίκαλα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλω Rating: 0

Κι άλλες συλλήψεις για καλλιέργεια χασίς

Κι άλλες συλλήψεις για καλλιέργεια χασίς

Συνελήφθησαν σήμερα (02-10-2013) το πρωί στα Τρίκαλα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 72 και 42 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους, κατά τις οποίες βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν στην αυλή του 72χρονου δύο δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, ύψους (2,1) και (2,4) μέτρων αντίστοιχα, ενώ στην αυλή του 42χρονου οκτώ δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (2,6) έως (3) μέτρα.
Επιπλέον, στην οικία του πρώτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους (3,2) γραμμαρίων, ενώ στην οικία του δεύτερου, (1.380) γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων και (19,5) γραμμάρια κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

(φωτό αρχείου)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή