Κι άλλες τρικαλινές ποδηλατικές επιτυχίες Reviewed by Momizat on .    Η χρυσή ποδηλατική τριάδα των Τρικαλινών σάρωσε ξανά τα μετάλλια. Αυτή τη φορά στο διεθνές ποδηλατικό διήμερο Θεσσαλονίκης. Οι   Γ. Μπούγλας Α. Μπούγλας και    Η χρυσή ποδηλατική τριάδα των Τρικαλινών σάρωσε ξανά τα μετάλλια. Αυτή τη φορά στο διεθνές ποδηλατικό διήμερο Θεσσαλονίκης. Οι   Γ. Μπούγλας Α. Μπούγλας και Rating: 0

Κι άλλες τρικαλινές ποδηλατικές επιτυχίες

Κι άλλες τρικαλινές ποδηλατικές επιτυχίες

   Η χρυσή ποδηλατική τριάδα των Τρικαλινών σάρωσε ξανά τα μετάλλια. Αυτή τη φορά στο διεθνές ποδηλατικό διήμερο Θεσσαλονίκης. Οι   Γ. Μπούγλας Α. Μπούγλας και Γ. Καράτζιος της επαγγελματικής  SP Tableware ανέβασαν για ακόμη μια φορά την Τρικαλινή ποδηλασία στην κορυφή, καθώς κέρδισαν θέσεις στο βάθρο των νικητών και στους δύο αγώνες.

Το διεθνές ποδηλατικό διήμερο Θεσσαλονίκης που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου αποδείχτηκε ένας από τους πιο δυνατούς ποδηλατικούς αγώνες της Ελλάδας. Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότερες από 20 Ελληνικές ομάδες στην κατηγορία ανδρών elite αλά και πολύ δυνατές επαγγελματικές ομάδες όπως: SP Tableware (Ελλάδα) – Etcetera world of bike (Ελλάδα) – Hemus 1896 Troyan  (Βουλγαρία) – Maaslandster (Ολλανδία) – Mazicon EBP cycling team (Ρουμανία).

Το Σάββατο 21 Σεπ. το μεσημέρι διεξήχθη ο αγώνας σιρκουί απόστασης 45km (10 γύροι Χ 4,5km η στροφή) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τα αδέλφια Μπούγλα  έκαναν μία φανταστική κούρσα και  κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις με 1ο τον Γιώργο και 2ο τον Αποστόλη, ο Γ. Καράτζιος τερμάτισε πολύ κοντά στο μετάλλιο 4ος. Οι τρείς Τρικαλινοί έκαναν τους θεσσαλονικιούς θεατές να παραμιλάνε από τις πολύ μεγάλες ταχύτητες που έβλεπαν να αναπτύσσουν οι ποδηλάτες.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 22 Σεπ. δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα αντοχής από τον Λευκό Πύργο με τερματισμό την πόλη Σιάτιστα απόστασης 170km. Οι ποδηλάτες από τις επαγγελματικές ομάδες έδωσαν έναν πολύ γρήγορο ρυθμό από την αρχή του αγώνα με την SP Tableware να κερδίζει τις εντυπώσεις αλά και  τον αγώνα με τον Γ. Καράτζιο, δεύτερος τερμάτισε ο Γερμανός Keuser Andreas και τρίτος ο Γ. Μπούγλας.

Τρικαλινές επιτυχίες είχαμε επίσης και στον διασυλλογικό αγώνα σιρκουί της Λάρισας που διεξήχθη το Σάββατο 21 Σεπ. καθώς άλλοι τέσσερις Τρικαλινοί ποδηλάτες  κέρδισαν μετάλλια.  Συγκεκριμένα στην κατηγορία ανδρών ο  Σωτήρης Κοτρώτσιος του Ασκληπιού κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο (3ος ) στην κατηγορία εφήβων ο Ζήσης Σούλιος του Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αργυρό μετάλλιο (2ος )  στην κατηγορία παμπαίδων ο Νίκος Μητσούλας του Φοίνικα Αθηνών χρυσό μετάλλιο (1ος ) και στην κατηγορία κορασίδων – πανκορασίδων η Ματίνα  Σούλιου του Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ τερμάτισε 3η κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.       

Αφήστε το σχόλιο σας