Κι άλλη βελτίωση δρόμου από την ΠΕ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Συνεχίζονται σε ολόκληρο το Νομό Τρικάλων, οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που δίνει ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστο Συνεχίζονται σε ολόκληρο το Νομό Τρικάλων, οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που δίνει ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστο Rating: 0

Κι άλλη βελτίωση δρόμου από την ΠΕ Τρικάλων

Κι άλλη βελτίωση δρόμου από την ΠΕ Τρικάλων

Συνεχίζονται σε ολόκληρο το Νομό Τρικάλων, οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που δίνει ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, για τη συντήρηση και ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου Φωτάδα – Διαλεχτού, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, που αφορά στην τεχνική βελτίωση για την ασφάλεια και λειτουργικότητα του οδικού δικτύου της περιοχής. Αυτοψία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών.

Σε δηλώσεις του τόνισε «βελτιώνεται η ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και με τις παρεμβάσεις αυτές βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της  Π.Ε. Τρικάλων  όπου υπάρχει ανάγκη. Πρόκειται για συντηρήσεις απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας  και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Με τις ενέργειές μας αυτές ωφελούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς και οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα».

(Από την ΠΕ Τρικάλων)

mix1

Αφήστε το σχόλιο σας