Κι άλλη θανάτωση σκύλου στα Τρίκαλα – Εφαρμόζεται ο νόμος Reviewed by Momizat on . Ακόμη ένα περιστατικό θανάτωσης σκύλου συνέβη στα Τρίκαλα. Αυτή τη φορά, όχι σε χωριό κοντινό μας, αλλά εντός πόλης. Επρόκειτο για ένα σκυλάκι που, σύμφωνα με τ Ακόμη ένα περιστατικό θανάτωσης σκύλου συνέβη στα Τρίκαλα. Αυτή τη φορά, όχι σε χωριό κοντινό μας, αλλά εντός πόλης. Επρόκειτο για ένα σκυλάκι που, σύμφωνα με τ Rating: 0

Κι άλλη θανάτωση σκύλου στα Τρίκαλα – Εφαρμόζεται ο νόμος

Κι άλλη θανάτωση σκύλου στα Τρίκαλα – Εφαρμόζεται ο νόμος
Ακόμη ένα περιστατικό θανάτωσης σκύλου συνέβη στα Τρίκαλα. Αυτή τη φορά, όχι σε χωριό κοντινό μας, αλλά εντός πόλης. Επρόκειτο για ένα σκυλάκι που, σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Τρικάλων, υπέστη βαριά κακοποίηση.
Συγκεκριμένα, τα μέλη του Συλλόγου έγραψαν σχετικώς:
“Ειδοποιηθήκαμε χθες 8-8-14, για σκυλάκι που βρίσκονταν σε κίνδυνο και γίναμε μάρτυρες βαριάς κακοποίησης ζώου. Το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο σε άθλια κατάσταση. Αναιμία, υποθερμία, ασιτία. Μπήκε σε ορό για να μπορέσει να ανακάμψει και να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις. Κατέληξε σήμερα 9/8/14.
Οι αρμόδιες αρχές μετά από καταγγελία, επιλήφθηκαν της υπόθεσης σύμφωνα με το νόμο 4039/12″.
Η καταγγελία σημαίνει πρόκειται για αυτεπαγγέλτως διωκόμενο έγκλημα για το οποίο δεν προσαπαιτείται η καταβολή του παραβόλου των 100 ευρώ, ως ισχύει για τα κατ’ έγκληση διωκόμενα εγκλήματα, αλλά και η τήρηση της αυτοφώρου διαδικασίας, κρίνεται αναγκαία για τον κολασμό του εγκλήματος αυτού που έχει βαρύνουσα εγκληματική απαξία.
Δυστυχώς, όμως, το σκυλάκι είναι πια νεκρό.
(Οι φωτό είναι τραβηγμένες πριν τον θάνατο του σκύλου)
skylos1 skylos2 skylos3 skylos4

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή