Κι άλλη συστηματική κλοπή σταφυλιών στον Τύρναβο Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη ημεδαπός, ο οποίος μαζί με αγνώστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, αφαίρεσε το τελευταίο πενθήμερο πάνω από 25 τόνους σταφυλιών από καλλιέργειες στον Τ Συνελήφθη ημεδαπός, ο οποίος μαζί με αγνώστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, αφαίρεσε το τελευταίο πενθήμερο πάνω από 25 τόνους σταφυλιών από καλλιέργειες στον Τ Rating: 0

Κι άλλη συστηματική κλοπή σταφυλιών στον Τύρναβο

Κι άλλη συστηματική κλοπή σταφυλιών στον Τύρναβο

Συνελήφθη ημεδαπός, ο οποίος μαζί με αγνώστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, αφαίρεσε το τελευταίο πενθήμερο πάνω από 25 τόνους σταφυλιών από καλλιέργειες στον Τύρναβο.
Η αξία των αφαιρεθέντων σταφυλιών ανέρχεται στα 10.000 ευρώ περίπου
Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων για την αποτροπή κλοπών αγροτικών προϊόντων από γεωργικές καλλιέργειες, συνελήφθη, προχθές (16-09-2013) το βράδυ στον Τύρναβο Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 40χρονος ημεδαπός, για κλοπή σταφυλιών.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να εξέρχεται από κτήμα 54χρονου ημεδαπού κρατώντας στα χέρια του μία πλαστική κλούβα με σταφύλια, τα οποία μόλις είχε αφαιρέσει.
Στο εσωτερικό του κτήματος βρέθηκαν ακόμη είκοσι οχτώ κλούβες από τις οποίες οι δέκα ήταν γεμάτες με σταφύλια, συνολικού βάρους (200) κιλών, ποσότητα την οποία ο συλληφθείς επίσης θα αφαιρούσε από το κτήμα.
Τα παραπάνω σταφύλια κατασχέθηκαν κι αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο πενθήμερο ο 40χρονος μαζί με αγνώστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, αφαίρεσαν από δύο διαφορετικές αγροτικές καλλιέργειες, συνολικά είκοσι πέντε τόνους σταφυλιών, συνολικής αξίας (10.000) ευρώ περίπου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή