Κι άλλος νεκρός στην άθλια στροφή μετά την Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Η εντελώς κακοχαραγμένη στροφή μετά το ΚΥ Καλαμπάκας προς Γιάννενα, όπο συχνά σημειώνονται ατυχήματα ή δυστυχήματα, στάθηκε μοιραία σήμερα για 67χρονο Θεσσαλονι Η εντελώς κακοχαραγμένη στροφή μετά το ΚΥ Καλαμπάκας προς Γιάννενα, όπο συχνά σημειώνονται ατυχήματα ή δυστυχήματα, στάθηκε μοιραία σήμερα για 67χρονο Θεσσαλονι Rating: 0

Κι άλλος νεκρός στην άθλια στροφή μετά την Καλαμπάκα

Κι άλλος νεκρός στην άθλια στροφή μετά την Καλαμπάκα

Η εντελώς κακοχαραγμένη στροφή μετά το ΚΥ Καλαμπάκας προς Γιάννενα, όπο συχνά σημειώνονται ατυχήματα ή δυστυχήματα, στάθηκε μοιραία σήμερα για 67χρονο Θεσσαλονικιό. Λίγο μετά τις 5 το απογευμα, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, συγκρούστηκε με φορτηγό. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο Στυλιανός Δημητρίου Θεοδωρόπουλος, από τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, τραυματίστηκε η 70χρονη συνοδηγός, αδερφή του θύματος και η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Ο 48χρονος οδηγός της νταλίκας συνελήφθη.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και η νέα δημοτική αρχή της Καλαμπάκας πρέπει άμεσα να βρει λύση για το θέμα, ή να δρομολογήσει κάποια. Το συγκεκριμένο σημείο είναι παγίδα, ακόμη και για όσους ξέρουν την απίθανη χάραξη αυτής της στροφής.
distixima1 distixima2

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή