Κι άλλοι τρικαλινοί με δενδρύλλια χασίς Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη χθες (23-10-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 35 Συνελήφθη χθες (23-10-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 35 Rating: 0

Κι άλλοι τρικαλινοί με δενδρύλλια χασίς

Κι άλλοι τρικαλινοί με δενδρύλλια χασίς

Συνελήφθη χθες (23-10-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 35χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί μετέβησαν σε δασική περιοχή των Τρικάλων, όπου εντόπισαν φυτεία αποτελούμενη από δεκαοκτώ (18) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,35) έως (1,95) μέτρα.
Η φυτεία τέθηκε άμεσα υπό διακριτική επιτήρηση και λίγη ώρα αργότερα προσήλθε ο 35χρονος, ο οποίος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να περιποιείται τα δενδρύλλια και συνελήφθη.
Σε κοντινή απόσταση βρέθηκαν ακόμη δύο (2) καλλιεργούμενα δενδρύλλια ύψους (1,05) έως (1,35) μέτρα.
Τα είκοσι (20) δενδρύλλια στο σύνολό τους εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Κι άλλη σύλληψη
Συνελήφθη χθες (23-10-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα εκριζωμένο δενδρύλλιο κάνναβης ύψους (0,90) εκατοστών και μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό, συνολικού βάρους (12,2) γραμμαρίων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή