Κι όμως, είναι ακόμα εκεί – Στέγη από αμίαντο σε κτίριο του Δήμου Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Τι κι αν η πρώτη επιστημονική έρευνα για τις συνέπειες του αμίαντου έγινε το 1898; Στον Δήμο Τρικκαίων εδώ και δεκαετίες φαίνεται πως δεν το πήραν είδηση ακόμα Τι κι αν η πρώτη επιστημονική έρευνα για τις συνέπειες του αμίαντου έγινε το 1898; Στον Δήμο Τρικκαίων εδώ και δεκαετίες φαίνεται πως δεν το πήραν είδηση ακόμα Rating: 0

Κι όμως, είναι ακόμα εκεί – Στέγη από αμίαντο σε κτίριο του Δήμου Τρικκαίων

Κι όμως, είναι ακόμα εκεί – Στέγη από αμίαντο σε κτίριο του Δήμου Τρικκαίων

Τι κι αν η πρώτη επιστημονική έρευνα για τις συνέπειες του αμίαντου έγινε το 1898; Στον Δήμο Τρικκαίων εδώ και δεκαετίες φαίνεται πως δεν το πήραν είδηση ακόμα , διαφορετικά δεν εξηγείται αφού από τις αρχές της δεκαετίας του ‘8Ο στο φυτώριο της Γεωπονικής Υπηρεσίας η στέγη ενός κτιρίου είναι κατασκευασμένη από αμίαντο.  

Σήμερα , πολλά  χρόνια μετά,  η στέγη έχει φθαρεί και οι επικίνδυνες ίνες του αμιάντου απειλούν την υγεία των εργαζομένων . 

Η δημοτική αρχή θα πρέπει να κινητοποιηθεί για να διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες – άμεση χρηματοδότηση αν έτσι μεταφράζεται –  προκειμένου να αφαιρεθεί ο αμίαντος από τη στέγη, ώστε να εξαλειφθεί  από την σκέψη των πολιτών ότι οι κρατικές και δημοτικές αρχές κωφεύουν απέναντι σε ένα σοβαρό πρόβλημα καθημερινότητας που τους απασχολεί. Είναι ντροπή !! 

ΞΕΝΙΑ 013

 

ΞΕΝΙΑ 010

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή