Κι όμως! Υπήρξε οδηγός που δεν σταμάτησε στη διάβαση πεζών Reviewed by Momizat on . Άγιο είχε πριν από λιγο στην κεντρικη πλατεία της πόλης μια συμπολίτισσα στην προσπάθειά της να διαβεί την διάβαση πεζών. Οδηγός Ι.Χ. αντί να σταματήσει, ως όφε Άγιο είχε πριν από λιγο στην κεντρικη πλατεία της πόλης μια συμπολίτισσα στην προσπάθειά της να διαβεί την διάβαση πεζών. Οδηγός Ι.Χ. αντί να σταματήσει, ως όφε Rating: 0

Κι όμως! Υπήρξε οδηγός που δεν σταμάτησε στη διάβαση πεζών

Κι όμως! Υπήρξε οδηγός που δεν σταμάτησε στη διάβαση πεζών

Άγιο είχε πριν από λιγο στην κεντρικη πλατεία της πόλης μια συμπολίτισσα στην προσπάθειά της να διαβεί την διάβαση πεζών. Οδηγός Ι.Χ. αντί να σταματήσει, ως όφειλε και όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι οδηγοί, πέρασε τη διάβαση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά, στο πόδι η άτυχη γυναίκα.
Αμέσως έφθασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο Νοσοκομείο. Δυστυχώς η σχέση κάποιων συμπολιτών – οδηγών με την οδική συμπεριφορά δεν είναι η πρέπουσα και αδυνατούν να αντιληφθούν ότι οι πεζοί έχουν απόλυτη προτεραιότητα παντού, πόσω μάλλον σε διάβαση όπου τα αυτοκίνητα σταματούν για να περάσουν.
Και αυτό είναι κατάκτηση για τα Τρίκαλα, μοναδικό φαινόμενο σε όλη τη χώρα.

Αφήστε το σχόλιο σας