ΚΚΕ: Από το κίνημα η αντιμετώπιση της Χ.Α. Reviewed by Momizat on . Με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της Κ.Ο. Τρικάλων του ΚΚΕ δημοσιοποιεί την αρνητική θέση του κόμματος για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για Με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της Κ.Ο. Τρικάλων του ΚΚΕ δημοσιοποιεί την αρνητική θέση του κόμματος για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για Rating: 0

ΚΚΕ: Από το κίνημα η αντιμετώπιση της Χ.Α.

ΚΚΕ: Από το κίνημα η αντιμετώπιση της Χ.Α.

Με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της Κ.Ο. Τρικάλων του ΚΚΕ δημοσιοποιεί την αρνητική θέση του κόμματος για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για την αντιμετώπιση του φασισμού. Αναφέρει ότι αυτό αποτελεί υπόθεση του εργατικού λαϊκού κινήματος, αλλά προτείνει την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει

«Η Χρυσή Αυγή είναι, όπως επανειλημμένα έχουμε πει, εγκληματική ναζιστική οργάνωση και γι’ αυτό πρέπει να ενεργοποιηθεί, χωρίς άλλη καθυστέρηση ή ανοχή, το ποινικό δίκαιο και οι δικαστικές διαδικασίες που υπάρχουν.

Η πάλη με τις ιδέες, πολιτικές και πρακτικές της Χρυσής Αυγής, δεν γίνεται με κάποιες διαβουλεύσεις μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, όπως είναι και οι προτάσεις για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, η οποία έχει γίνει ήδη μέρος της αποπροσανατολιστικής δικομματικής αντιπαράθεσης ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ . Η πάλη με τις ιδέες, πολιτικές και πρακτικές της Χρυσής Αυγής γίνεται με κινητοποίηση και δράση του εργατικού λαϊκού κινήματος σε όλους τους χώρους, όπου εκεί κρίνεται ο ρόλος και η ευθύνη της κάθε πολιτικής δύναμης.

Άλλωστε, και στη Βουλή υπάρχουν διαδικασίες όπου μπορεί να γίνει συζήτηση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και γι’ αυτό το KKE προτείνει να διεξαχθεί προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή».

 

ΤΡΙΚΑΛΑ 23/9/2013

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή