ΚΚΕ: Με την ψήφο Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Την «εμπιστοσύνη» της πλειοψηφίας της Βουλής έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. σύμφωνα με το ΚΚΕ, το εξέδωσε ανακοίνωση του για το ενδεχόμενο να ζητηθεί ψήφος εμπ Την «εμπιστοσύνη» της πλειοψηφίας της Βουλής έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. σύμφωνα με το ΚΚΕ, το εξέδωσε ανακοίνωση του για το ενδεχόμενο να ζητηθεί ψήφος εμπ Rating: 0

ΚΚΕ: Με την ψήφο Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ

ΚΚΕ: Με την ψήφο Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την «εμπιστοσύνη» της πλειοψηφίας της Βουλής έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. σύμφωνα με το ΚΚΕ, το εξέδωσε ανακοίνωση του για το ενδεχόμενο να ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης.

Το ΚΚΕ  επισημαίνει πως δεν έχει καμία σημασία αν  η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ., «μετά την ψηφοφορία της Παρασκευής 14 Αυγούστου, να έχει χάσει την “εμπιστοσύνη” της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, που στηρίζει την κυβέρνηση», διότι πήρε «τη θετική ψήφο που έδωσαν Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ- ΠΟΤΑΜΙ».

Το γραφείο Τύπου του Κομμουνιστικού Κόμματος καλεί τον λαό «να άρει συνολικά την “εμπιστοσύνη” του στα κόμματα των μνημονίων, της Ε.Ε. και του καπιταλιστικού δρόμου, που μας έφεραν στη σημερινή βαρβαρότητα και να εμπιστευτεί το ΚΚΕ, τη μόνη δύναμη που παλεύει με συνέπεια και σταθερότητα για την έξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή