ΚΚΕ (μ-λ): Εγκληματίες είναι οι κεφαλαιοκράτες και οι κυβερνήσεις τους Reviewed by Momizat on . Αλληλεγγύη στους Τούρκους εργάτες Η παγκόσμια και όχι μόνο η τούρκικη εργατική τάξη είναι συγκλονισμένη από το νέο μεγάλο έγκλημα των κεφαλαιοκρατών που συνέβη Αλληλεγγύη στους Τούρκους εργάτες Η παγκόσμια και όχι μόνο η τούρκικη εργατική τάξη είναι συγκλονισμένη από το νέο μεγάλο έγκλημα των κεφαλαιοκρατών που συνέβη Rating: 0

ΚΚΕ (μ-λ): Εγκληματίες είναι οι κεφαλαιοκράτες και οι κυβερνήσεις τους

ΚΚΕ (μ-λ): Εγκληματίες είναι οι κεφαλαιοκράτες και οι κυβερνήσεις τους

Αλληλεγγύη στους Τούρκους εργάτες

Η παγκόσμια και όχι μόνο η τούρκικη εργατική τάξη είναι συγκλονισμένη από το νέο μεγάλο έγκλημα των κεφαλαιοκρατών που συνέβη αυτήν την φορά στο ανθρακωρυχείο στην πόλη Σομά στην Μανίσα. Οι εργάτες όλου του κόσμου δεν θρηνούν μόνο για τα εκατοντάδες ταξικά αδέρφια τους που κάηκαν και θάφτηκαν στα έγκατα της γης για να πάρουν ένα μεροκάματο του καθημερινού τρόμου και να ζήσουν αυτοί και τα παιδιά τους. Είναι οργισμένοι από την δολοφονική πολιτική του κεφαλαίου που για να αυξήσει τα κέρδη και τα πλούτη του βάζει τους εργάτες, ακόμη και ανήλικα παιδιά, να δουλεύουν σε συνθήκες σκλαβιάς, χωρίς μέτρα ασφάλειας, με εξαντλητικούς ρυθμούς και μεροκάματα πείνας. Το μαζικό έγκλημα στη Μανίσα της Τουρκίας, δείχνει ακόμη τι σημαίνουν ιδιωτικοποιήσεις και ελευθερία στη δράση του ιδιωτικού κεφαλαίου και της εργοδοσίας.

KKE mlΤο ΚΚΕ(μ-λ) στέλνει την αλληλεγγύη του στους εργάτες της Τουρκίας που διαδηλώνουν ενάντια στο κεφάλαιο και την κυβέρνηση Ερντογάν που το υπηρετεί. Στέλνει επαναστατικούς χαιρετισμούς στους κομμουνιστές και τους αγωνιστές που μάχονται στους δρόμους ενάντια στην κρατική καταστολή. Ο καπιταλισμός είναι ένα δολοφονικό σύστημα που πρέπει να ανατραπεί για να ζήσουν οι εργαζόμενοι και όλη η ανθρωπότητα σε μια κοινωνία ισότητας, ασφάλειας και δικαιοσύνης.

Πέμπτη 15/5/2014

Το Γραφείο Τύπου

του ΚΚΕ(μ-λ)

http://www.kkeml.gr/

 

Αφήστε το σχόλιο σας