ΚΚΕ (μ-λ): Εξω από την ΕΕ, ναι στο δικαίωμα της διαδήλωσης Reviewed by Momizat on . ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ   •           Την ώρα που βαθαίνει η ιμπεριαλιστική εξάρτηση της χ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ   •           Την ώρα που βαθαίνει η ιμπεριαλιστική εξάρτηση της χ Rating: 0

ΚΚΕ (μ-λ): Εξω από την ΕΕ, ναι στο δικαίωμα της διαδήλωσης

ΚΚΕ (μ-λ): Εξω από την ΕΕ, ναι στο δικαίωμα της διαδήλωσης

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ – ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

 

•           Την ώρα που βαθαίνει η ιμπεριαλιστική εξάρτηση της χώρας, που ξεπουλιούνται οι πλουτοπαραγωγικές της πηγές, που παραδίδεται η χώρα και ο λαός της θυσία στο βωμό των ιμπεριαλιστικών αφεντικών…

•           Την ώρα που οξύνεται η καπιταλιστική επίθεση και ο λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με τα μνημόνια, την εξαθλίωση, την ανεργία, τη συντριβή όλων των κοινωνικών κατακτήσεων…

Αυτήν την ώρα το αστικό πολιτικό προσωπικό κάνει τη φιέστα ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ. Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ παρέα με τους υψηλούς καλεσμένους της, τα κοράκια της ΕΕ, θα τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους, προκαλώντας μια ολόκληρη χώρα και τον καθημαγμένο λαό της που βλέπει ότι το success story και το… πρωτογενές πλεόνασμα δεν είναι παρά η επιβολή μιας απόλυτης σύγχρονης βαρβαρότητας.

Δε τους φτάνει όμως αυτό. Η κυβέρνηση του συστήματος που εδώ και καιρό βρίσκεται σε ένα κρεσέντο αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων, απαγορεύει σε μια πρωτοφανούς μεγέθους έκταση της Αθήνας κάθε συνάθροιση και διαδήλωση.

Η κυβέρνηση προχωράει σε αυτή την πρόκληση:

1.         Για να δείξει στα αφεντικά της ότι το μέτωπό της απέναντι στον εχθρό-λαό γίνεται όλο και πιο αποφασιστικό και να πάρει έτσι νέα περίοδο απόλυτης στήριξης από τα αφεντικά αυτά.

2.         Για να χρησιμοποιήσει τη μέρα αυτή στην κατεύθυνση νομιμοποίησης (και μονιμοποίησης) της πολιτικής των απαγορεύσεων και να κάνει ένα ακόμα βήμα στην επίθεση στα δημοκρατικά λαϊκά δικαιώματα.

Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι το βάθεμα της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και η εκτράχυνση της καπιταλιστικής επίθεσης πάνε χέρι-χέρι με την ένταση της πολιτικής της φασιστικοποίησης και της αναίρεσης στοιχειωδών πολιτικών ελευθεριών.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την απαγόρευση των διαδηλώσεων και καλεί

το λαό να εκφράσει

τα αντιιμπεριαλιστικά του αισθήματα

και να καταγγείλει τη φασιστικού χαρακτήρα απαγόρευση των συγκεντρώσεων.

•           Ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και την καπιταλιστική βαρβαρότητα. Ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων.

•           Εμπρός λαέ, ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΕ!

•           Κάτω τα χέρια από τις διαδηλώσεις – Κάτω η πολιτική της φασιστικοποίησης

8-1-2014

www.kkeml.gr

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή