ΚΚΕ (μ-λ): Οι σφαγές στη Γάζα είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ! Reviewed by Momizat on . Δολοφονίες καθημερινά μικρών παιδιών! Μαζικές σφαγές αμάχων ! Βομβαρδισμοί νοσοκομείων, θρησκευτικών κτιρίων, σπιτιών και σχολείων! Βάρβαρος οικονομικός αποκλει Δολοφονίες καθημερινά μικρών παιδιών! Μαζικές σφαγές αμάχων ! Βομβαρδισμοί νοσοκομείων, θρησκευτικών κτιρίων, σπιτιών και σχολείων! Βάρβαρος οικονομικός αποκλει Rating: 0

ΚΚΕ (μ-λ): Οι σφαγές στη Γάζα είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας !

ΚΚΕ (μ-λ): Οι σφαγές στη Γάζα είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας !

Δολοφονίες καθημερινά μικρών παιδιών! Μαζικές σφαγές αμάχων ! Βομβαρδισμοί νοσοκομείων, θρησκευτικών κτιρίων, σπιτιών και σχολείων! Βάρβαρος οικονομικός αποκλεισμός και απαγορεύσεις για να φτάσει η ανθρωπιστική βοήθεια. Οι φασίστες σιωνιστές σε συνεργασία με τους ιμπεριαλιστές διαπράττουν για μια ακόμη φορά ένα μαζικό έγκλημα ενάντια στον παλαιστινιακό λαό. Μια θηριωδία που μόνο με τα χιτλερικά εγκλήματα πολέμου μπορεί να συγκριθεί.

Το νέο αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού αποτελεί επίθεση ενάντια σε όλη την ανθρωπότητα. Καταρρακώνει τις αξίες του ανθρώπινου πολιτισμού, την υπέρτατη αξία της ζωής και των στοιχειωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων. Οι ηγέτες του Ισραήλ, η στρατιωτική ηγεσία αλλά και οι άμεσοι αυτουργοί αυτών των απεχθών πράξεων, είναι υπόλογοι απέναντι σε όλη την ανθρωπότητα. Είναι εγκληματίες πολέμου και κανονικά θα έπρεπε ήδη να έχουν διωχθεί και να έχουν οδηγηθεί σε διεθνές δικαστήριο, ανάλογο με αυτό της Νυρεμβέργης.

Συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα είναι οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές που υποστηρίζουν πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά αυτήν την δολοφονική μηχανή. Συνένοχοι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Που για να προστατέψουν τα συμφέροντα τους στην Μέση Ανατολή, την εξουσία και την κυριαρχία τους πάνω στους λαούς και στις πλουτοπαραγωγικές πηγές, ενισχύουν το σιωνιστικό κράτος, το οποίο αποτελεί μόνιμη πηγή πολεμικής βίας και τρομοκρατίας σε όλη την περιοχή.

Καταδικάζουμε την στάση της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, που όχι μόνο διατηρεί αλλά και αναβαθμίζει τις σχέσεις της με τους εγκληματίες στο Τελ-Αβίβ. Με αυτήν την στάση δεν είναι μόνο ηθικά συνένοχη στα εγκλήματα που διαπράττονται αλλά βάζει σε μεγάλους κινδύνους τον ελληνικό λαό, μπλέκοντας τον στα σχέδια του μεγαλύτερου τρομοκράτη, στην Μέση Ανατολή και στην ανατολική Μεσόγειο.

Καλούμε τον ελληνικό λαό και το αντιπολεμικό -αντιιμπεριαλιστικό κίνημα να παλέψει για να διακοπούν άμεσα και πλήρως οι σχέσεις της χώρας με τους δολοφόνους. Να αγωνιστεί για να σταματήσει η σφαγή. Να διατρανώσει την αλληλεγγύη στην μαχόμενη Γάζα και όλη την Παλαιστίνη.

Χαιρετίζουμε την ηρωική αντίσταση του Παλαιστινιακού λαού. Ευχόμαστε ολόψυχα νίκη στα όπλα των αγωνιστών της ελεύθερης Παλαιστίνης και Γάζας. Καλούμε σε παλλαϊκή κινητοποίηση για να καταδικαστεί η σιωνιστική θηριωδία και η ιμπεριαλιστική πολιτική που την υποθάλπει.

 

www.kkeml.gr

18-7-2014

Κομματική  Οργάνωση  Θεσσαλονίκης

 

kkeml

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή